VIDEO: I to se dogodilo! Nives Celzijus obara rekorde u dislajkovima

Nives Celzijus snimila je spot za pjesmu ‘Take me to Brasil’, a samo nakon jednog slušanja, ali i gledanja, jasno je da se radi o čistoj zezanciji. Nives se našla osupnuta jer javnost nije vidjela humor u njenom novom radu, pa je o tome nešto imala i reći.

Spot ‘Take me to Brasil’ objavljen je jučer, a samo u jednom danu pregledalo ga je oko 120. 000 ljudi. No, pogledom na statistiku ‘lajkanja’ ispod videa, jasno je da se Nivesin spot ljudima baš i nije svidio.

‘Lajkova’ je skupila oko 600, a ‘dislajkova’ gotovo trostruko više. Nives je na svom Facebook profilu imala nešto za poručiti javnosti.

“Izazvali smo totalnu pomutnju na društvenim mrežama i obaramo rekorde u dislajkovima. Pitam se da li naš narod jednostavno ne poznaje značenje riječi PARODIJA ili su se samo našli uvrijeđeni pošto su upravo oni jedni od tih koji bi “dali” za kartu u Brazil”, napisala je.

“Hej, dečko, tako sam napaljena, želim tvoj novac, trebam tvoj novac. Potroši novac i povedi me u Brazil, možemo napraviti odličan poslovni dogovor”, pjeva Nives na (namjerno?) gotovo nerazumljivom engleskom, dok se izvija s grudima obojenim u prepoznatljive crvene kvadratiće.

//www.youtube.com/embed/xolDwjrI1Ls

I tako se Nives našla ponovno na udaru dežurnih moralista, koji sve što ona napravi, iz nekog razloga, shvaćaju krajnje ozbiljno, a nerijetko se nađu i osobno uvrijeđeni.

Povratak na Net.hr