FOTO: Skin na početku koncerta srušila sve barijere prema publici!

U Varaždinu, u sklopu šestog dana Špancirfesta, energičnim nastupom britanski rock sastav Skunk Anansie oduševio je nekoliko tisuća obozavatelja.

Šesti dan Špancirfesta bio je prepun događanja. Sunce koje je obasjalo Varaždin napunilo je ulice, trgove i terase pa su i izvođači i špancireri željeli nadoknaditi španciranje propušteno zbog kiše.

Ali za ono što je uslijedilo navečer, teško je pronaći epitete. Može se reći, i to s punom pravom, da je Varaždin u četvrtak bio koncertno najzanimljiviji grad u Europi. Orkestar mandolina Ljubljana na Korzu, Operne zvijezde u HNK, fenomenalni ljubljenici varaždinske publike Pips, chips & videoclips na Stančiću i kultni, moćni, veliki Skunk Anansie na Antena pozornici Stari grad odsvirali su soundtrack savršenog dana.

Posebno mjesto svakako zauzima koncert Skunk Anansie na Starome gradu. Skunkovci su rijetko dostupan bend, koji je za desetak obožavatelja najprije održao “Meet&Greet”, a kasnije su tisućama ostalih priuštili nezaboravni i moćni show za koji su publiku zagrijali izvrsni domaći momci Jam Ritual.

Vrhunac koncerta, u kojemu je pjevačica Skin odmah na početku stage divingom srušila sve barijere prema publici, bio je njezin ulazak i ‘nestanak’ u masi što je pothvat potpunog provjerenja temeljen na tisućama dobrih emocija kojima obiluju svi posjetitelji Špancirfesta. Ovo je bila večer koje će i Špancirfest, ali i Skunk Anansie dugo, dugo pamtiti.

U posljednjem vikendu Špancirfesta dogodit će se još puno lijepih stvari.

Središnji događaj petka biti će još jedan veliki koncert. Nakon duge stanke, na Antena Zagreb pozornicu Stari grad ponovno dolazi Gibonni kojeg špancireri već tjednima željno očekuju. Ljubitelji filmske glazbe obavezno moraju pohoditi Korzo gdje svira sjajni Grazer Salonorchester, na Stančiću nastupa još jedan miljenik Špancirfesta – Vlada Divljan i Ljetno kino, a Vindijin ‘Milk night’ zauzet će Stari grad.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr