SRUŠILA REKORD

SEVERINA RASTURILA YOUTUBE, FANOVI NA NOGAMA: ‘Karleuša na aparatima, Rozga se gađa žiletima!’

Splitska pjevačica novom pjesmom ruši rekorde pa je tako u samo jednom danu njezin spot pregledan milijun i tristo tisuća puta.

Severinina pjesma Otrove ruši sve rekorde!

SEVERINA ĆE ODUŠEVITI FANOVE NOVOM PJESMOM: Svi vi koje je ljubav bar jednom ‘otrovala’, ovo je za vas

Spot koji je Splićanka snimila s bosanskohercegovačkim reperom Jalom Bratom u jednom je danu pregledan milijun i 300 tisuća puta, a broj pregleda se neprestano povećava.

Ubrzo nakon jučerašnje premijere, pjesma Otrove bilježila je 1900 pregleda u minuti te više od 100.000 pregleda po satu, dok je, tijekom dana, u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji zasjela na prvo mjesto u YouTube kategoriji Trendovi te na treće mjesto u Sloveniji i Austriji i srušila regionalni rekord.

Tako je najnoviji Severinin hit nadmašio i nekoliko najvećih dosadašnjih hitova koji su se u jednom danu približili milijunskoj brojci, poput Kao i More tuge, ali i Uno momento, koji je u prvom danu brojio 728 tisuća pregleda. Danas, tri godine poslije, Uno momento ima čak 90 milijuna pregleda, a po svemu sudeći, Otrove je na jednako dobrom putu da dosegne njegovu popularnost.

Obožavatelji lude u komentarima na YouTubeu, a osim komplimenata na račun pjesme i spota, najčešći su oni u kojima se prozivaju najveće suparnice splitske pjevačice: Jelena Rozga i Jelena Karleuša.

“Spavaš li mirno, Karleušo?”, “Rozga se gađa žiletima”, “Dolazim iz budućnosti, godina 2357., ova pjesma je još HIT”, “Rozga pronađena mrtva” i “Karleuša i Rozga na aparatima” samo su neki od kreativnih komentara obožavatelja koje je Severina oborila s nogu.

Poslušajte pjesmu, a ako se želite nasmijati, pročitajte i komentare ispod nje:

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr