Women in Music

PROGLAŠENA ZA ‘ŽENU GODINE’: Madonna kaže da je najkontroverznija stvar koju je napravila to što je živa!

Svjetska ikona Madonna proglašena je Ženom godine u izboru američkog muzičkog magazina Billboard.

Madonni je nagrada uručena u New Yorku na svečanosti Women in Music koja je održana jedanaesti put.

“Moj uspjeh je što sam završila turneju i što sam skoro svake večeri imala nastup. Međutim, majčinstvo je najveći izazov. Biti dobra majka, kao umjetnik, to je izazov”, poručila je američka zvijezda koja ima četvero djece. Iz braka s Guyjem Ritchijem ima kćer Lourdes i sina Rocca, a posvojila je i dječaka i djevojčicu.

EGOCENTRIČNA I MANIPULATIVNA KUČKA’: Madonna pliva u novcu, a njena braća su na rubu egzistencije

Jedna od najvećih turneja svih vremena

Njezina turneja Rebel Heart, koja je završila koncem ožujka ove godine i tijekom koje je odradila 82 koncerta, postala je jedna od najvećih turneja svih vremena, s prodajom više od milijun ulaznica, te prihodom većim od 170 milijuna dolara.

Madonna je najprodavanija ženska pjevačica svih vremena. Ostvarila je osam broj jedan albuma i 12 “No1” singlova na Billboardovim listama.

NISU SKIDALI RUKE JEDNO S DRUGOG: Madonna i slavni glumac besramno se ljubili pred svima

“Madonna je jedna od rijetkih super-zvijezda čiji su utjecaj i karijera izašli iz granica muzike. Svojom kreativnom vizijom, nemilosrdnim inovacijama, posvećenošću filantropiji, ona je inspiracija stotinama milijuna ljudi diljem svijeta”, rekla je Janice Min, izvršna direktorica medijske grupacije The Hollywood Reporter-Billboard.

Ne prošlo bez kontroverznih izjava

Brojim posjetiteljima Madonna je zahvalila, iako je već godinama na “stupu srama”.

“Stojim ispred vas kao otirač. Ovaj, oprostite, kao ženski izvođač. Hvala vam što ste odlučili nagraditi moju sposobnost da održim karijeru već 34 godine, i pored isuviše glasnog seksizma, mizoginije i neprestanog vrijeđanja”, rekla je Madonna i prisjetila se vrmena kada je izdala album Erotica i knjigu Sex i tada najviše bila izložena vrijeđanju.

“Bila sam na naslovnicama svih mogućih novina i časopisa. Nazivali su me ku**om i vješticom. U jednom naslovu su me usporedili s vragom. Zapitala sam se, ‘Čekaj, zar i Prince ne hoda naokolo u mrežastim čarapama, visokim potpeticama i s punim makeupom, dok mu se sve vrijeme vidi pozadina?’ Da, tako je. Ali on je muško. Tada sam prvi put shvatila da žene nemaju jednaku slobodu kao muškarci”, rekla je pop diva.

“Najkontroverznija stvar koju sam napravila je ta što sam preživjela sve. Micheal Jackson nas je napustio. Tupac, također. Prince, Whitney, Amy i David Bowie su, također, umrli. Ali ja se i dalje držim i sretna sam što sam živa”, rekla je Madonna, na što se Twitter usijao od negativnih komentara uvrijeđenih fanova pokojnih zvijezda.

Povratak na Net.hr