Ivana Isabella Grdić proslavila se sudjelovanjem u reality showu 'Ljubav je na selu', a njezino seksi izdanje mnoge je ostavilo bez teksta, posebno nakon što je Ivana Isabella otkrila da se bavi plesom oko šipke.

No osim plesa, lijepa djevojka ima i drugih talenata pa je tako nedavno izdala već treću pjesmu 'Lutka' i prigodni spot.

Ima 22 godine, golišava pleše oko šipke, a ljubav traži na selu

Nakon prve dvije pjesme, solo „Ludilo“ i dueta “ Vjerujem u ljubav“ došlo je vrijeme za neke promjene, o čemu se radi ovoga puta?

Izdala sam treću pjesmu i spot, ovaj put u dvije verzije, hrvatskoj i španjolskoj, pod nazivom 'Lutka/Muneca'. Tekst pjesme pisala je Tatjana Draženović , a prijevod na španjolski jezik pisala je Irena Biškupović. Glazbu i aranžman radio je Ivan Šmit –Virtual studio, dok za samu produkciju video spota zaslužan je Kristijan Gradečki.

Po kadrovima spota možemo zaključiti da je spot drugačiji i specifičan, možeš li nam reći gdje je sniman i o čemu govori priča iz spota?

Spot je sniman u Poreču u prostorima Valamar hotels & resorts u Villi Polesini te na Isabella Island resortu u prostorima Miramare hotela i Isabella Castle, ovim putem zahvalila bi i direktorima objekata na pomoći, srdačnosti i ljubaznošću te suradnji za Isabella resort Lei Sošić i asistentu Martinu Klinčiću te za Villu Polesini – direktoru Denisu Prevolšeku. Za kostime iz spota zahvaljujem Muzeju grada Poreča gđi. Eleni Uljančić-Vekić i Sabrini Bonita-Žužić na prekrasnim Giostrinim baroknim kostimima i glumcima koji su uveličali samu priču spota (Conny Peto-Đeneš, Ivan Herak, Valentina Debelić, Igor Ostojić), kao i djevojkama iz USB-a Poreč (Chia Sirotić i Sabrina Čanić- te voditeljici Ivani Domazet) koje su doprinjele atraktivnosti spota svojim plesom sa vatrom. Pričom iz spota htjeli smo prikazati spajanje baroka sa suvremenom pričom „nesretnom ljubavi“ nazvala bih to mini sapunicom, dakle zaljubljena djevojka je prevarena pa iz očaja i razočaranja osvečuje se dečku te ga otruje.

Iznimna mi je čast što su lokacije na kojima sam snimala spot osvojile prestižnu nagradu World Luxury Hotel Awards za 2016.g poznatiju kao hotelski Oscar, te plesačice USB-a Poreč pod vodstvom Ivane Domazet briljirale u formaciji modern plesu te osvojile prvo mjesto na Međunarodnom Dance Festu u Novom Sadu.

Zašto je pjesma na dva jezika?

Oduvijek mi je velika želja snimiti svoju pjesmu na španjolskom jeziku, to je jezik na kojem najviše volim pjevati i stil koji preferiram i pronalazim se u njemu,kada sam vidjela tekst 'Lutke' pomislila sam: “ ovo je odlična pjesma za cure jer svaka se barem jednom u životu razočarala u nekoga dečka,ali i „opomena“ dečkima nemojte se igrati osjećajima djevojaka“.

Što bi za kraj poručila mladima?

Čime god da se bave neka to rade sa ljubavlju, pozitivnom energijom i punim srcem, koliko god teško bilo neka ne posustaju, neka ih negativna mišljenja ne diraju nego im daju snage za još više truda i rada da guraju dalje, budite originačni, otkačeni, svoji jer nakon kiše dolazi sunce.