Play ponuda

Odredite sami tko će svirati na INmusic festivalu 2013.!

shimmer fallback

Kao i dosad, organizatori INmusica žele doznati koje bendove posjetitelji žele vidjeti u sljedećem izdanju ovog festivala.

20.9.2012.
12:44
Play ponuda

Hoće li to biti izvođači koji se trenutačno nalaze na vrhu svjetskih top lista ili njihovih osobnih top lista ovisi naravno o glazbenom ukusu pojedinaca. Organizatori festivala će, kao i uvijek, dati sve od sebe da se u lineupu festivala nađu upravo oni bendovi koji u ušima većine fanova festivala izazivaju dobre vibracije.

Svoj popis želja možete ostaviti na www.inmusic.com.

Dok svi ljubitelji dobre glazbe biraju svoje favorite koji će se naći na listi želja, već ostvarene glazbene želje i neke od headlinera s proteklih izdanja INmusic festivala su: New Order, Gogol Bordello, Moby, Franz Ferdinand, Lily Allen, Nick Cave, Iggy & The Stooges, Asian Dub Foundation, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai, Mando Diao...

Impresivna lista bendova na ovogodišnjem je izdanju bila popraćena i fenomenalnim dodatnim sadržajima kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice Tko pjeva zlo ne misli te Ko to tamo peva, ljudski džuboks i Tesla Boat Show.

Dobar glas o INmusic festivalu daleko se čuje. Brojni svjetski mediji pisali su o ovogodišnjem izdanju (između ostalog, CNN nas je svrstao na popis pedeset najboljih svjetskih festivala). Sada je vrijeme da INmusic čuje glas publike.

Play ponuda
Play ponuda