Play ponuda

HUS ODABRAO? / Parni Valjak ima novog pjevača: Poznato tko će naslijediti velikog Akija Rahimovskog?

Foto: Hrvoje Jelavic PIXSELL

Parni Valjak je navodno već počeo s probama na kojima sudjeluje i mlađahni pjevač Igor Drvenkar

22.2.2023.
10:22
Hrvoje Jelavic PIXSELL
Play ponuda

Pjevač Igor Drvenkar (31), poznat po svojim upečatljivim nastupima u HRT-ovoj emisiji "A strana" naslijedit će pokojnog Akija Rahimovskog u Parnom Valjku.

U glazbenim krugovima šuška se da je Hus opet okupio bend i da im se Igor pridružio na probama, a u budućnosti bi trebali nastupati, kako navodi 24sata.hr, pod nazivom "Parni Valjak feat Igor".

U međuvremenu se oglasio i Parni Valjak.

"Sredinom ožujka objavit ćemo i s publikom podijeliti sve detalje vezano za daljnje aktivnosti Parnog valjka, pa vas do tada molim za još malo strpljenja", rekao je Husein Hasanefendić Hus.

Dugo se čekao Akijev nasljednik

Otkako je Aki iznenada preminuo i tako ostavio veliku prazninu na domaćoj glazbenoj sceni, o vokalu Parnog Valjka se puno govorilo.

Play ponuda

U igri su bili prvo njegov sin Kiki Rahimovski (41), također pjevač čiji glas jako podsjeća na Akijev. Potom je i mlađahni Filip Rudan (23), posebno omiljen među tinejdžericama, uskočio kao moguća zamjena.

No, Hus se nikada nije zalijetao s izjavama tko bi mogao naslijediti Akija. On, kao i ostali članovi Valjka bio je potresen iznenadnim gubitkom i u medijima je posljednjih godinu dana uvijek vrlo emotivno govorio o njemu i njihovim nastupima.

Play ponuda

Naime, Husov odabranik, Igor, je nastupao na kazališnim daskama u mjuziklima “Uskrsli”, “Jesus Christ Superstar” i “Ljepotica i Zvijer” u kojem je čak glumio naslovnu ulogu Zvijeri. Osim toga, često smo ga imali priliku gledati kao dio pjevačke postave "A strane".

Izvor: Srdjan Ilic/PIXSELL