Play ponuda

DOSTA NEZGODNO / Gradonačelnik Osijeka ne želi cajke u gradu, a Milica Pavlović mu upravo ima nastup u gradskoj dvorani

Foto: Amir Hamzagic/ ATAImages/ PIXSELL/Davor Javorovic PIXSELL/Antonio Ahel/ ATAImages/ PIXSELL

Gradonačelnik Ivan Radić ne želi turbofolk koncerte u Osijeku, iako jedna srpska pjevačica večeras ima ondje nastup

23.2.2023.
21:05
Amir Hamzagic/ ATAImages/ PIXSELL/Davor Javorovic PIXSELL/Antonio Ahel/ ATAImages/ PIXSELL
Play ponuda

Nakon objavljene vijesti da je na inicijativu pulskog gradonačelnika otkazan koncert u Puli, na kojem su trebali nastupati Duško Kuliš, Dragan Kojić Keba, Ana Bekuta i Zorana Mićanović te se koncert trebao prebaciti na novu lokaciju, osječku dvoranu Zrinjevac, oglasio se i gradonačelnik Osijeka i poručio da spomenuti pjevači neće niti ondje nastupiti.

Gradonačelnik protiv turbofolk koncerata

Ivan Radić, gradonačelnik Osijeka poručio je na društvenim mrežama da Osijek nije grad za turbofolk koncerte, iako će u četvrtak navečer srpska pjevačica Milica Pavlović (31) nastupiti baš u spomenutoj gradskoj dvorani.

"Osijek je grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju Istočne Hrvatske u vidu Osječkog ljeta kulture koja dokazuje kako kultura i umjetnost savršeno pristaju gradu na Dravi", glasila je objava gradonačelnika na Facebooku.

Izvor: Davor Javorovic/ PIXSELL

Srpska pjevačica večeras u Osijeku

Srpska pjevačica Milica Pavlović nastupa večeras, 23. veljače u 20 sati, a koncert se održava u Športskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku. Ona bi se također mogla svrstati u turbofolk izvođače.

"Koncert koji je postao predmet rasprave neće se održati u gradskom prostoru Osijeka. Motiviran ovom situacijom, svom timu dat ću u zadatak da promisle o kriterijima kojima će se u budućnosti voditi prilikom dogovora sadržaja u javnom prostoru, a koji će biti usklađen s vizijom moderne, urbane srednjoeuropske metropole koju gradimo", napisao je Ivan Radić.

Izvor: Amir Hamzagic/ PIXSELL
Play ponuda