FOTO: Evo što vam se sprema na INmusic festivalu

Direktor INmusic festivala Zoran Marić je na presici, održanoj u Vintage Industrial Baru, najavio nove sadržaje kojim će ove godine obogatiti festival koji će se održati na Jarunu od 24. do 26. lipnja.

Osmi po redu INmusic festival donosi nove programe počevši od Šume striborove preko RockIN’ horsea do INteatra.

Ljubitelje kazališta svakako će razveseliti vijest da će u sklopu festivala, u programu INteatra, moći pogledati i dvije predstave i to CABAres CABArei Zijaha Sokolovića te Munchhausen Vilija Matule.

U šumovitom dijelu otoka održavat će se DJ program nazvan Šuma striborova, a od ove godine posjetitelji će imati prilike i uživati na koncertima na glavnoj pozornici iz posebne drvene instalacije u obliku konja (RockIN’ horse). Točnije njih 70 jer ih toliko stane u konstrukciju.

Jedna od glavnih prošlogodišnjih atrakcija, ljudski jukebox i ove godine se vraćaju, a ponovit će se popularni Balkan party s elementima iz filma ‘Ko to tamo peva te retro party s pjevanjem Tko pjeva, zlo ne misli.

I ovog ljeta moći ćete uživati u Nargila chillout baru, Solarnom cocktail baru te Silent partyju i programu pod Kupolom.

Direktor festivala Zoran Marić otkrio je i kako se ulaznice bolje prodaju nego prošle godine te je kao zanimljivost istaknuo da je prva karta prodana u rujnu u Velikoj Britaniji. Što se tiče novih glazbenih imena koji dolaze na festival ostao je tajnovit.

‘Bit će tu još velikih imena, glazbeni program već je dosta dobar i zadovoljio je naše ambicije’, rekao je Marić.

Potvrđeni izvođači ovogodišnjeg INmusic festivala su Arctic Monkeys, Bloc Party, Iggy and the Stooges te NOFX, a ulaznice po cijeni od 349 kuna mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Tisak media centra.

Partner INmusic festivala Ožujsko pripremio je i posebne popuste na ulaznice u iznosu od 50 kuna.

Povratak na Net.hr