Play ponuda

NABILDAN DO KRAJNJIH GRANICA / Zac Efron šokirao svijet: Zbog uloge u novom filmu izgleda neprepoznatljivo, ovako se još nije transformirao

Foto: Profimedia

Zac glumi profesionalnog hrvača Kevina Von Ericha, a kamera ga je ulovila dok je na sebi imao samo ručnik

26.10.2022.
20:24
Profimedia

Glumac Zac Efron (35) izgledao je neprepoznatljivo s novom frizurom te savršeno isklesanim mišićavim i preplanulim tijelom na setu svog novog filma "The Iron Claw" u Louisiani u ponedjeljak, piše Daily Mail.

Zac glumi profesionalnog hrvača Kevina Von Ericha, a kamera ga je ulovila dok je na sebi imao samo ručnik. Vruće fotografije možete pogledati OVDJE. Glumac se poprilično nabildao kako bi što više nalikovao Von Erichu te je na glavi imao periku s dužom kosom.

Film "The Iron Claw" je drama o Von Erichu koji je stvorio dinastiju koja je imala veliki utjecaj na sport u 1960-ima, sve dok nije uslijedio slijed tragičnih događanja.

Fritz Von Erich, čije je pravo ime bilo Jack Adkisson, započeo je svoju karijeru glumeći nacistu u hrvačkoj areni 1950-ih i 1960-ih godina. On je, također, bio promotor hrvanja i patrijarh obitelji Von Erich, a tijekom karijere osvojio je mnoga prva mjesta i titule.

Sinovi su mu umrli mladi

Film je dobio ime po Von Erichovom legendarnom završnom zahvatu kojeg su koristila mnoga njegova djeca koja su ga pratila u ring. Njegov život obilježile su brojne tragedije jer je pet od šest njegovih sinova umrlo mlado, a preživio je jedino Kevin.

Von Erich je preminuo u dobi od 68 godina 1997. godine. Dramu "The Iron Claw" režira Sean Durkin, koji je napisao i scenarij.

Ovo nije prvi put da se Zac morao dovesti u vrhunsku formu za potreba snimanja filma. On je vježbao uz pomoć osobnog trenera i odradio niz napornih treninga kako bi došao u top formu za "Spasilačku službu".

"Kada sam snimao taj film, nisam jeo ugljikohidrate otprilike šest mjeseci. Zamalo sam poludio", kazao je tada.