VIDEO: 'Zarastao' Bradley Cooper u filmu o kojem svi pričaju mjesecima

Ekskluzivno na portalu net.hr predstavljamo vam novu dostupnu scenu iz najboljeg filma godine. Riječ je, naravno, o remek-djelu Američki varalice koji se pretpremijerno u domaćim kinima započinje prikazivati već ovoga vikenda, u petak (17.1.), subotu (18.1.) i nedjelju (20.1.)

Oni najnestrpljiviji gledatelji moći će pogledati film o kojem svi pričaju već mjesecima. Službena kino distribucija filma Američki varalice kreće u četvrtak, 23. siječnja.

U sceni koju vam u suradnji s distributerom Continental filmom ovom prilikom donosimo Bradley Cooper, agent FBI-a koji želi uhvatiti najkorumpiranije političare, priznaje Amy Adams, varalici koja navodno ima kraljevske veze, da mu se sviđa prilikom njihovog razgovora u policijskoj postaji.

Amy Adams je upravo za ovu ulogu prije par dana osvojila nagradu Zlatni globus u kategoriji najbolje glavne glumice i jedna je od najozbiljnijih kandidata za Oscara.

//www.youtube.com/embed/__K5MtgzMYs

Osim te nagrade, film „Američki varalice“ osvojio je još dva Zlatna globusa: za najbolji film (mjuzikl/komedija) te za najbolju sporednu glumicu. Naravno, riječ je o nevjerojatnoj Jennifer Lawrence koja je do sada upravo za ovu ulogu pobrala skoro sve najvažnije nagrade i smiješi joj se i drugi Oscar za redom (prošle godine osvojila ga je za ulogu u filmu „U dobru i zlu“ kojeg je također režirao David O. Russell).

Sinopsis:

Priča smještena u zavodljivi svijet jednog od najpoznatijih skandala koji su potresli američku naciju, film „Američki varalice“ priča priču o briljantnom prevarantu Irvingu Rosenfeldu (Bale) koji je skupa sa svojom jednako briljantnom britanskom partnericom i ljubavnicom Sydney Prosser (Adams) prisiljen raditi za divljeg rastrojenog agenta FBI-a Richieja DiMasa (Cooper). DiMaso ih oboje gura u podzemni svijet Jerseyja prepunog mafije koji je opasan koliko i zavodljiv. Renner glumi Carmena Polita, strastvenog, promjenljivog političara New Jerseyja uhvaćenog između prevaranata i Federalaca. Irvingova nepredvidljiva supruga Rosalyn (Lawrence) mogla bi biti karika koja nedostaje da se cijeli njihov svijet u potpunosti sruši. Poput Russellovih prethodnih filmova („Boksač“, „U dobru i zlu“), film „Američki varalice“ poigrava se sa žanrom hvatajući se na surove emocije i pitanja života i smrti.
Film „Američki varalice“ sa svojom službenom kino distribucijom kreće od četvrtak, 23. siječnja.

//www.youtube.com/embed/4rJmYdTzSCA

Povratak na Net.hr