VIDEO: Ovo su posljednji radovi preminulog glumca

Tragično preminuli glumački velikan, Robin Williams, iza sebe je ostavio desetine voljenih filmova, nekoliko nedovršenih projekata, ali i četiri filma koju će svjetska publika tek imati prilike vidjeti.

Oscarovac Robin Williams, iako u 63. godini, i dalje je bio radišan glumac, pun obečavajućih projekata.

Osim nekoliko nedovršenih projekata, uključujući i nastavak legendarne komedije ‘Mrs Doubtfire’, Robin je snimio i četiri filma koju će svjetska publika moći pogledati kao njegove posljednje radove.

Treći dio filma ‘Noć u muzeju’ u svjetska kina izlazi 19. prosinca ove godine, a u njemu Robin Williams glumi Teddyja Roosevelta.

//www.youtube.com/embed/KMKk7Dn__-Y

Komedija ‘Merry Friggin Christmas’ na veliko platno dolazi 9. studenog, a Williams je utjelovio oca lika kojeg glumi Joel McHale (Community) te mu pomaže doći do poklona kojeg je McHale namjenio svom sinu. Nakon Robinove smrti, McHale ga je opisao kao ‘čovjeka s najvećim mozgom’.

Film ‘Boulevard’ premijerno je prikazan na Tribeca Film Festivalu početkom godine. Uz Robina, glavnu ulogu ima Bob Odenkirk koji se proslavio ulogama u serijama ‘Breaking Bad’ i ‘Fargo’.

//www.youtube.com/embed/Swe06ePJ2Us

Nakon što je oduševio djecu i odrasle glasom Duha u crtiću Aladdin, Robinova posljednja takva uloga je pas imena Dennis u znanstveno-fantastičnoj komediji ‘Absolutely Anything’ u kojoj glume i Simon Pegg, Kate Beckinsale, Eddie Izzard te cijela postava Monty Pyhtona. Film je režirao ‘pajtonovac’ Terry Gilliam.

//www.youtube.com/embed/_SIdd1ubhd0

Povratak na Net.hr