GLEDALI SMO ‘TITANIC’ 100 PUTA, ALI OVO NITKO NIJE PRIMIJETIO: Otkrivena prava istina o Jacku?!

Svatko tko je otvorio ovaj tekst pogledao je film Titanic barem nekoliko puta, ali rijetkima je pala napamet ova teorija o toj najpoznatijoj ljubavnoj priči na svijetu.

Gotovo da ne postoji osoba koja nije plakala kada Rose nije uspjela spasiti Jacka (Leonardo DiCaprio), pogotovo zato što mnogi smatraju da je to bilo moguće. To je, na kraju krajeva, priznala i sama Kate Winslet koja je utjelovila nesretnu Rose.

No, ovoga puta nije riječ o tome, iako će vas i ovo što ćete sada pročitati još dugo kopkati.

Na Redditu se pojavila nova teorija koja u potpunosti mijenja pogled na film. Naime, prema toj teoriji – Jack ne postoji.

Evo i objašnjenja! : “Rose je bilo izuzetno nesretna prije nego što je upoznala Jacka. Zapravo, toliko nesretna da postoji mogućnost da nije bila psihički stabilna, a kako bi bila kada ju je čekao brak s osobom koju ne voli, u financijskoj je krizi i ima onakvu majku. Uostalom, Rose i Jack su se upoznali tako što ju je Jack odgovorio od toga da si oduzme život.”

Prema toj teoriji, zbog lošeg psihičkog stanja, Rose je izmaštala Jackov lik, a morate priznati, dokaza koji to potvrđuju je mnogo.

Ako vam ovo zvuči potpuno nevjerojatno, pogledajte film još jednom, za svaki slučaj. Nitko ne kaže da je istina.

Povratak na Net.hr