Capoeira Amazonas i Vivaz™ akademija

Besplatne capoeira i video radionice na osječkom Trgu A. Starčevića u petak, 21. svibnja!

19.5.2010.
12:27
VOYO logo

Povodom predstavljanja mobilnog telefona Sony Ericsson Vivaz™ s HD rezolucijom, Sony Ericsson u petak, 21. svibnja na osječkom Trgu A. Starčevića organizira besplatne capoeira i Vivaz™ video radionice.

Capoeira radionice održavaju se na otvorenom od 11:00, 14:00 i 17:00 sati, a vode ih iskusni capoeiristi iz udruge Capoeira Amazonas koji svoje vještine usavršavaju pod paskom iskusnih brazilskih majstora. Polaznici će naučiti što je capoeira i savladati osnovne pokrete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video radionice održavaju se s početkom od 11:00 i 15:30 sati, a vodi ih Mislav Muretić, diplomirani montažer Akademije dramskih umjetnosti i zaljubljenik u film. Sudionici će ovladati osnovnim vještinama videosnimanja i montaže, a pritom ne trebaju ponijeti ništa od vlastite opreme jer će tijekom radionice koristiti novi Sony Ericsson Vivaz s HD rezolucijom. Autor najboljeg videa na kraju dana osvaja Sony Ericsson Vivaz mobilni telefon.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti na e-mail SonyEricssonCroatia@gmail.com. Više detalja o radionicama je dostupno na www.facebook.com/SonyEricssonCroatia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva zbivanja na licu mjesta će pratiti ekipa Vivaz TV-a, a reportaža će se moći pogledati na www.youtube.com/SonyEricssonCroatia.

Sony Ericsson osnovan je 2001. godine kao zajedničko vlasništvo tvrtki Sony i Ericsson. Sjedište tvrtke je u Londonu, a posluje na svim glavnim tržištima širom svijeta. Sony Ericssonova strategija jest postati industrijski lider na području Komunikacije i Zabave, kroz nove stilove interakcije na internetu i društvenim mrežama. Sony Ericsson nudi uzbudljiva korisnička iskustva kroz inovativne i bogato opremljene telefone, dodatnu opremu, sadržaj i aplikacije. Za više informacija posjetite: www.sonyericsson.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo