BLAŽEN MEĐU MUŠKIMA / Daniel Craig najviše voli izlaziti u gay barove, objasnio i zašto: 'Tamo nema onih tipova koji mi idu na živce'

"Kao klinac sam često izbjegavao tučnjave, ali nisam ih mogao izbjeći u barovima. U gay barovima je drukčije", kaže Bond

14.10.2021.
21:56
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Posljednjih 15 godina svi ga znaju kao Bonda pa ga nije teško zamisliti kako slobodno vrijeme provodi u baru gdje okružen ženama ispija martini. No, čini se da nije tako. Daniel Craig (53) priznao je da najviše voli ići u gay barove, piše Ladbible.

"Poštujem svačiji izbor i stav. No, u gay barovima nema agresivnih hetero tipova koji rade probleme. Idu mi na živce. Kao klinac sam često izbjegavao tučnjave, ali nisam ih mogao izbjeći u barovima. U gay barovima je drukčije, i kod mene tu nije riječ o seksualnosti, ta mjesta su jednostavno sigurna", kaže Craig.

Naviku odlaska u LGBTIQ mjesta Craig je stekao još kao mladić:

"Mogao sam tamo upoznati i djevojke jer tamo ima puno djevojaka, i one su dolazile zbog mira, isto kao i ja. Kad sam postao Bond, u jednom baru su me prepoznali. Bila je to zabavna noć", prisjeća se Craig.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali