I DALJE ZIMA BEZ ZIME / U nekim dijelovima Hrvatske danas bi moglo pasti malo kiše, ali i dalje toplo za ovaj dio godine

Na kopnu se nastavlja iznadprosječna toplina, a na moru bi za vikend moglo pasti malo kiše

3.1.2023.
7:10
VOYO logo

Godinu smo započeli rekordnom toplinom, a onda se samo malo manje izražena nastavlja i dalje. Ostajemo u polju anticiklone, a preko nas će se danas premjestiti tek jedan oslabljeni frontalni poremećaji, točnije, samo će nas okrznuti, bez zamjetnog zahladnjenja.

UTORAK

Ujutro i prijepodne bez veće promjene. Niski oblaci i magla oko Istre, Kvarnera pa i dijela sjeverne Dalmacije, a na širem riječkom području i slaba rosulju. Kratkotrajne magle bit će i u unutrašnjosti, uglavnom uz obale rijeka i jezera te po kotlinama. Osim na sjevernom Jadranu, zatim sunčana razdoblja, a najviše sunca na krajnjem jugu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima naoblačenje, već posvuda oblačno, ponegdje i tmurno, a do večeri će biti i povremene kiše. Vjetar uglavnom slab, ali bit će uz oblake manje toplo nego jučer. Ipak, i dalje znatno iznad prosjeka, bit će između 11 i 14 °C.

Image
zima ili proljeće? /

U novi tjedan ulazimo s rekordnim temperaturama uz južinu. Idu i do 19 stupnjeva

Image
zima ili proljeće? /

U novi tjedan ulazimo s rekordnim temperaturama uz južinu. Idu i do 19 stupnjeva

U Slavoniji, Baranji i Srijemu postupno naoblačenje uz slab do umjeren sjeverozapadni vjetar, no tek kasnije u noći može pasti gdjegod koja kap kiše. Ipak, bit će zato manje toplo uz temperaturu između 12 i 15 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji sunčanije na jugu, dok će sjevernije biti uglavnom to samo kraća sunčana razdoblja, a moguće da se oko Zadra niski oblaci u potpunosti i zadrže. Vjetar slab, a navečer će zapuhati umjeren sjeverozapadni, osobito prema otvorenome. Temperatura između 14 i 16 °C.

Na sjevernom Jadranu ostaje oblačno, tmurno, na širem riječkom području i povremeno uz sasvim malo slabe kiše ili rosulje. Bit će tu i zaostale magle, sumaglice, ali bez veće promjene temperatura, ostaje između 10 i 13 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Nastavlja se iznadprosječna toplina, tek malo manje izražena, osobito u srijedu. Bit će to uglavnom suho vrijeme po južini uz česta pa i dulja sunčana razdoblja, a tek je ujutro nakratko po kotlinama i uz rijeke moguća magla. Kiša se očekuje tek krajem ovog i početkom idućeg tjedna.

IDUĆIH DANA NA MORU

Na Jadranu sunčanije u srijedu kada će se malo sunca može uhvatiti čak i na dosad tmurnom sjevernom dijelu. No, od četvrtka opet sve više oblaka oko Istre, Kvarnera čak i dijelu Dalmacije, a pritom može pasti malo kiše, još izglednije pa i rasprostranjenije u danima vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Versailles
Brak na prvu
Tajne vinove loze
Nestala
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbie u školi za princeze
Brak na prvu Australija
default_cta
Obiteljske tajne
ZLOGLASNI
Cijena strasti
VOYO logo