OGLAS

PROMJENJIVO VRIJEME / Danas temperature debelo u plusu, ali za vikend osjetno hladnije. Očekuje se snijeg i u nizinama

Na Jadranu u subotu kišovito uz još uvijek jako jugo, a onda od nedjelje i ovdje preokret - osjetno hladnije i jaka bura koja će puhati i u ponedjeljak. Postupno toplije od utorka kada opet kreće i južina

1.12.2023.
7:10
VOYO logo

Danas i sutra s jakim jugozapadnjakom pritječe nam sve topliji zrak kao najava tople fronte koja će preko nas prijeći tijekom noći. Nakon toga slijedi i hladna fronta koja nam stiže u subotu i nakon koje će se osjetno sniziti temperatura.

Sutrašnje jutro bit će toplo - nimalo nalik početku prosinca što je ujedno i meteorološki početak zime. Temperature će biti debelo u plusu čak i u gorju uz jak jugozapadnjak i jugo. Bit će oblačno i kišovito u svim krajevima, najjača kiša padat će na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od sredine dana kiša će u unutrašnjosti postupno prestati ili će je biti manje, a bit će i sve manje oblaka. Puhat će umjeren jugozapadnjak, temperatura od 14 do 16 stupnjeva, na istoku i koji stupanj viša nego u središnjem dijelu - uglavnom 18 ili 19.

Prestanak kiše i na južnom dijelu Jadrana gdje će ostati vjetrovito uz jako jugo. Povremene, uglavnom slabe kiše bit će na dubrovačkom području i u zaleđu. Najoblačniji dio zemlje sutra svakako sjeverni Jadran i gorska područja, a sve to pratit će jako jugo, u gorju jak jugozapadnjak, ponegdje i s olujnim udarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu nova fronta i nova kiša, ali od sredine dana osjetan pad temperature nakon kojeg će kiša postupno prelaziti u snijeg. Sigurno će ga biti u gorju, ali koji centimetar i u nizinama, no ono što će svakako biti zimsko su temperature koje ćemo imati od nedjelje. Posebno će hladne biti noći i jutra, a najhladniji dan je ponedjeljak kad će se u gorskom dijelu mjeriti -10 pa i manje!

Na Jadranu u subotu kišovito uz još uvijek jako jugo, a onda od nedjelje i ovdje preokret - osjetno hladnije i jaka bura koja će puhati i u ponedjeljak. Postupno toplije od utorka kada opet kreće i južina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećih dana dakle vrlo promjenjivo, a od nedjelje i hladno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Brak na prvu
Dosje Jarak
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Sluga naroda
Zlatni dečko
default_cta
Megadance
Južni vetar
Gabby
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Oklada stoljeća
VOYO logo

Telegram

Image

Kako bi superjeftini električni automobili mogli pokrenuti opći trgovinski rat između Kine i Zapada, i zašto je Europa posebno na udaru

Telegram

Image

Kako bi superjeftini električni automobili mogli pokrenuti opći trgovinski rat između Kine i Zapada, i zašto je Europa posebno na udaru