PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV MAJAROŠ / Danas nešto niža temperatura u odnosu na početak mjeseca: U Dalmaciji moguće i do 20 Celzijusa

Na kopnu početak tjedna nestabilan, ali od utorka sunčano. Na Jadranu pred vikend novo jačanje bure

6.11.2022.
7:10
VOYO logo

Ciklona će se pomaknuti dalje na jugoistok pa će gradijenti tlaka između nje i grebena zapadnije od nas biti manje izraženi, a u takvim okolnostima bura će prema kraju dana postupno slabjeti.

NEDJELJA

Prijepodne na Jadranu većinom sunčano, osobito na sjevernom dijelu, dok će u unutrašnjosti prevladavati oblačno, a još malo kiše će pasti uglavnom u Slavoniji, Baranji i Lici. Puhat će umjeren sjeverni i sjeverozapadni vjetar, uz obalu i dalje jaka i olujna bura s orkanskim udarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodne središnjoj Hrvatskoj umjereno ili pretežno oblačno, a malo sunca bi moglo proviriti jedino na sjeverozapadu. Vjetar će oslabjeti, a temperatura ostaje osjetno niža u odnosu na pretopli početak mjeseca, ali 12, 13 stupnjeva je i dalje iznad prosjeka.

Image
PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV MAJAROŠ /

Pred nama su vrlo vjetrovite prilike, a vraćaju se i jutarnja magla i niski oblaci

Image
PROGNOZA DAMJANE ĆURKOV MAJAROŠ /

Pred nama su vrlo vjetrovite prilike, a vraćaju se i jutarnja magla i niski oblaci

U Slavoniji, Baranji i Srijemu i u nastavku dana većinom oblačno, a još malo kiše će pasti samo mjestimice u Posavini i Podunavlju. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni, a temperatura tek stupanj, dva viša od jutarnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Dalmaciji popodne pretežno sunčano, jedino će prema jugu biti još nešto zaostale naoblake. Jaka bura s olujnim udarima će postupno slabjeti, prema otvorenom moru i okrenuti na sjeverozapadnjak. Temperatura uz više sunca i do 20 °C.

Ugodnije i na sjevernom Jadranu - većinom sunčano, bura će slabjeti, a temperatura oko 16, 17 stupnjeva. Nešto sunčanih razdoblja bit će i u gorju, dok će u Lici ostati većinom oblačno, a temperatura ispod 10 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U NOVOM TJEDNU NA KOPNU

Početak novog tjedna nestabilan, ali kiše će biti malo i samo ponegdje, dok će već utorak biti više sunca. Jutra će opet obilježiti magla i niski oblaci, ponegdje i dugotrajni. Sredinom tjedna opet malo slabih oborina, uglavnom u gorju i na zapadu, a danju postupno sve toplije, ali jutra ostaju prohladna.

U NOVOM TJEDNU NA JADRANU

U Dalmaciji u novom tjednu većinom sunčano, ponegdje će biti i magle ili sumaglice, a sjevernije sredinom tjedna porast naoblake, povremeno će pasti i nešto kiše, osobito u četvrtak. Vjetar slab do umjeren, utorak i sasvim mirno, a pred vikend novo jačanje bure. Dnevna temperatura uz obalu ostaje iznad prosjeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo