vremenska prognoza / Damjana Ćurkov otkriva: Evo kakvo nas vrijeme čeka 'službeno' zadnjeg ljetnog vikenda u ovoj godini

U nedjelju će tijekom dana biti i malo toplije, ali ujutro na kopnu ostaje svježe.

19.9.2020.
7:55
VOYO logo

Stabilizaciju vremena donijela nam je anticiklona pod čijim će utjecajem vikend protjecati u sunčanom vremenu.

SUBOTA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od jutra je posvuda pretežno sunčano. Na kopnu uz slab vjetar, a na moru još tijekom jutra vjetrovito uz umjerenu i jaku, podno Velebita povremeno i olujnu buru. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 9 do 13, a na Jadranu između 19 i 24 stupnja.

U središnjim predjelima će i poslijepodne biti pretežno sunčano. Puhat će slab vjetar, a temperatura između 20 i 23 stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunčano će biti i na istoku zemlje, vjetar slab, a temperatura oko 20 stupnjeva pa će tijekom dana biti ugodno.

U Dalmaciji pretežno sunčano, bura će slabjeti, prema otvorenom moru i okrenuti na sjeverozapadnjak. Temperatura između 27 i 30 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjevernom Jadranu većinom sunčano, bura će slabjeti, a temperatura će uz obalu biti oko 27 stupnjeva. U gorju pretežno sunčano i malo toplije nego jučer.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kopnu će i kraj ovog i početak idućeg tjedna biti sunčano. U ponedjeljak će rijetko gdje u gorju pasti malo kiše ili poneki pljusak. Sredinom tjedna u unutrašnjosti nestabilnije uz kišu ili pljuskove. Temperatura će idućih dana postupno rasti pa će već u nedjelju biti toplo.

IDUĆIH DANA NA MORU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na moru u nedjelju sunčano i vrlo toplo. U novom tjednu sve nestabilnije, prvih pljuskova će biti već u ponedjeljak. Kiša i pljuskovi će češći, lokalno i obilniji biti sredinom tjedna kada će i jugo pojačati.

Vikend pred nama sunčan, u nedjelju će tijekom dana biti i malo toplije, ali ujutro na kopnu ostaje svježe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo