svečani prijem učenika / Župan primio uspješne mlade Međimurce, dobitnike Oskara znanja

Image
Foto: emedjimurje.hr

Ovo priznanje dodjeljuje Hrvatska zajednica županija u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje i Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta, a uručuje se učenicima koji su postali državni prvaci na natjecanjima u znanju, učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima, kao i učenicima glazbenih i plesnih škola.

21.6.2016.
14:04
emedjimurje.hr
VOYO logo

U svakoj od spomenutih kategorija, ove se godine našlo po nekoliko učenika iz Međimurja, pa je tako devetero mladih, zajedno sa svojim mentorima, roditeljima i ravnateljima škola, ispunilo zgradu Scheier gdje su ih, uz župana Posavca, primili njegova zamjenica Sandra Herman i predsjednik Skupštine Međimurske županije Mladen Novak. Posavec je dodatno naglasio kako je ulaganje u znanje i obrazovanje mladih uvijek najisplativija investicija, te da će Županija i dalje činiti sve kako bi svim svojim učenicima omogućila što bolje uvjete.

Na tome mu je posebno zahvalila profesorica Ekonomske i trgovačke škole Željka Kadi koja se obratila svim prisutnima u ime mentora, istaknuvši pritom kako se često puta samo govori o ulaganju u mlade i obrazovanje bez da se bilo što učini, no da Međimurje u tome nije slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Lokalna zajednica mora biti stalna potpora i omogućavati našoj djeci da imaju sve što im je potrebno za najbolji mogući razvoj, a mislim kako Međimurska županija u tome radi sjajan posao, napomenula je Kadi i uputila čestitku svim učenicima i njihovim mentorima koji, kako napominje, sami najbolje znaju koliko je truda uloženo u ovaj uspjeh.

Više pročitajte na portalu eMedjimurje.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo