Zbog visokih temperatura /

Župan Galić proglasio elementarnu nepogodu od suše za veći dio Vukovarsko-srijemske županije

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda spomenutih gradova i općina obvezana su da odmah ili u najkraćem mogućem roku izrade izvješće s procjenom ukupne štete

4.9.2017.
15:47
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Zbog velikih šteta nastalih ljetos na poljoprivrednim kulturama od suše i visokih temperatura, Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić proglasio je u ponedjeljak elementarnu nepogodu za gradove Ilok, Otok, Vukovar i Županju te 20-tak općina.

Radi se o općinama Andrijaševci, Babina Greda, Bogdanovci, Borovo, Bošnjaci, Cerna, Drenovci, Gradište, Gunja, Ivankovo, Jarmina, Markušica, Negoslavci, Nijemci, Nuštar, Privlaka, Stari Mikanovci, Štitar, Tordinci, Vođinci i Vrbanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenstva za procjenu šteta od elementarnih nepogoda spomenutih gradova i općina obvezana su da odmah ili u najkraćem mogućem roku izrade izvješće  s procjenom ukupne štete te ga dostave Županijskom povjerenstvu za procjenu šteta od elementarnih nepogoda, a procijenjene poljoprivredne štete unesu u Registar šteta u poljoprivredi.

Proglašenje elementarne nepogode od suše koja je od srpnja do rujna pogodila Vukovarsko-srijemsku županiju, županu Galiću je predložilo Županijsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarnih nepogoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo