'OVO JE ČISTI PUČ' / Milanović udario po svima: 'Lukavi gangsteri. Oni su za mene stajske muhe. Mogu vam se napiti krvi'

Image
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Vidimo se u Trećoj republici, pazite što govorite imate posla s lukavim gangsterima", kazao je. Glasajte za bilo koga osim za HDZ, kazao je Milanović na odluku Ustavnog suda

18.3.2024.
16:55
Zvonimir Barisin/PIXSELL
VOYO logo

Ustavni sud objavio je zaključak da Zoran Milanović, dok obavlja dužnost predsjednika, ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima niti jedne političke stranke. Na Facebooku je kratko objavio tri riječi 'Rijeke pravde dolaze'.

Image
'OPRAVDAN STRAH' /

Davor Gjenero objasnio čega se boji Milanović: 'Jandroković je sada u najgoroj mogućoj situaciji'

Image
'OPRAVDAN STRAH' /

Davor Gjenero objasnio čega se boji Milanović: 'Jandroković je sada u najgoroj mogućoj situaciji'

Milanović koji danas boravi u Veloj Luci obratio se medijima. Napao je sve redom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni ne mogu ništa, njih su uzeli kao taoce, SDP.", kazao je.

Obrušio se na predsjednika Ustavnog suda Miroslava Šeparovića i premijera Andreja Plenkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je korumpirani odvjetnik koji je izvukao novac sa svojom ženom. Postao je Šeksov kum. Donijeli su odluku poptuno izvan Ustava, prijete jednoj političkoj stranci da će im uništiti liste ako bi radili što?. Prijete meni, ali meni mogu staviti sol na rep", kazao je. "Andrej Turudić je na čelu, ti nepismeni gangsteri pišu ovo", kazao je. "Ovo je čisti puč", kazao je. "Ja ću na kraju biti premijer, ali toj bandi neću reći kako", kazao je.

"Tko garantira da Jandroković ne bi dao ostavku. Jandroković će rađe biti na listi, nije budala. Tko postaje predsjednik? Možda Reiner. Ulazimo u ustavnu krizu", kazao je. "Ova ekipa svjesno radi i zemlju gura u krizu. Moja kandidatura je rutinska stvar . Ti tipovi su za mene stajske muhe" dodao je. "S tom gangsterskom bandom ćemo se obračunati. Pozivam sve ljude ove zemlje da se ujedine protiv HDZ-a i bande Andreja Turudića", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na balu vampira u Linsinskom su bila dva rektora. Meni dijele lekcije, paraziti", dodao je. "Moja sudbina, s toliko uspjeha i godina je nebitna. Ovo nije moja afirmacija, ovo je zaglušivanje i ubijanje volje", dodao je. "Nemojte dopustiti da ovi gangsteri, igraju poker, kažu vam kuš. U svakom trenutku vam se mogu napiti krvi, da vam kažu tko smije a tko ne smije biti Hrvat a tko ne. Kada budem premijer, mogu u mirovinu. Ovo radim iz osjećaja dužnosti i časti i osobne slobode.", rekao je.

"Ovo je kupleraj", kazao je. "Vidimo se u Trećoj republici, pazite što govorite imate posla s lukavim gangsterima", kazao je. Glasajte za bilo koga osim za HDZ", dodao je. Moramo se pohvata muški", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović nakon Stručnog sastanaka sudaca i Sjednice Suda objavio je da predsjednik Milanović ne smije sudjelovati u aktivnostima nijedne političke stranke. Time se isključuje mogućnost da bude kandidat na listi za izbor zastupnika ili istican kao kandidat za dužnost predsjednika Vlade.

Podsjetimo, Milanović se u petak pojavio na press konferenciji SDP-a i objavio da ide na izbore kao kandidat za premijera SDP-ove koalicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo