KILL, DEATH, SMRT, ZLO / Zlo i naopako u Boogaloou

Image

Cradle Of Filth i nekolicina istomišljenika priredili su nam zaista ugodnu black metal večer.

26.4.2009.
9:10
VOYO logo

"Kill, Death, Smrt, Zlo" pjevali su nekoć davno KUD Idijoti, a te stihove možemo upotrijebiti i kao najkraći opis Filth Festa, odrŽanog u subotu u Boogaloou.               

Turisas, Stribog i Dead Shape Figure učinili su upravo ono što se očekuje od predgrupa, odnosno solidno zagrijali publiku za nastupe glavnih bendova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalci Moonspell svoje su mračne metal simfonije izveli glasom iz pakla, uz zavidne količine decibela, do kraja odrvrnute distorzije koje tu i tamo ublaži poneki melodični ulet sintesajzera. Dobrom nastupu unatoč, riječ je o bendu koji će teško uspjeti preskočiti žanrovske ograde i zainteresirati nekog tko u svom metalu voli i malo šarenila.

Što se Cradle Of Filth tiče, najlakše ih je usporediti s horor filmom B produkcije - svjesni ste da tu nema neke kvalitete, ali to vas neće spriječiti da se dobro zabavite. Dani Filth je svoje vampirima i sličnim čudovištima prožete stiove malo vrištao, malo režao, bend se kreveljio i skakutao, a koncert je kulminirao u trenutku kad se na pozornicu popela Smrt i počela plesati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žestoko, glasno i aranžmanski dovoljno šaroliko da potvrdi Cradle Of Filth kao perjanicu najcrnjeg ogranka metala.      

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo