komentar zorana šprajca / 'Ževrnja se sam vjerojatno nikad ne bi povukao, ali imao je nezgodu pa ga se dalo nagovoriti'

'Ževrnja se sam vjerojatno nikad ne bi povukao jer utrku za splitskog župana svaki HDZ-ov kandidat može dobiti i zavezanih očiju, ali Ževrnja ima nezgodu da je upleten u jednu aferu s agencijom za pružanje seksualnih usluga'

25.4.2017.
22:35
VOYO logo

Koncesija na Zlatni rat ipak od svog početak je imala politički zaplet pa tako evo ima i politički rasplet.

Osnivači i suvlasnici firme koja je protuzakonito dobila koncesiju, kako je to jučer ustvrdilo Ministarstvo mora i pomorstva bliski su jednoj frakciji HDZ-a, a ta je frakcija svojedobno kao splitsko-dalmatinskog župana postavila baš Zlatka Ževrnju kojeg je sad druga frakcija, vladajuća frakcija HDZ-a oko Andreja Plenkovića natjerala na ostavku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o ovoj temi pročitajte ovdje:

Ževrnja se sam vjerojatno nikad ne bi povukao jer utrku za splitskog župana svaki HDZ-ov kandidat može dobiti i zavezanih očiju, ali Ževrnja ima nezgodu da je upleten u jednu aferu s agencijom za pružanje seksualnih usluga pa ga se eto na ostavku dalo nagovoriti.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Ževrnja danas tobože dobrovoljno dao ostavku, a županijski HDZ je tobože samostalno odlučio da će novi župan biti saborski zastupnik Blaženko Boban.

Na pitanje kako neki ovo ipak tumače kao obračun s ljudima Milijana Brkića u stranci, Ževrnja je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su najobičnije špekulacije. To ne stoji. Cijenim da je ovo jedan duboko moralno politički čin kako ne bi nanio štetu našoj Hrvatskoj demokratskoj zajednici na idućim lokalnim izborima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo