BLAGDANSKI PROGRAM / 'Zima u Karlovcu' Karlovčanima donosi više od 100 koncerata, izložbi, radionica, Božićni sajam i doček Nove

Image
Foto: KAportal

'Dođite, izađite iz svojih toplih domova, uživajmo u našem lijepom gradu i bogatstvu događanja', pozvala je s današnje pressice dogradonačelnica Marina Kolaković, najavljujući 'Zimu u Karlovcu'.

2.12.2016.
14:03
KAportal
VOYO logo

Počela je već Adventom u AquatiKA-i, a objedinila sve ono što je za razdoblje do Nove godine organizirao Grad, njegove tvrtke i ustanove, škole, udruge. Karlovčane i njihove goste tako očekuje više od stotinu događanja na Trgu bana Jelačića, Šetalištu dr. F. Tuđmana, Radićevoj ulici, već spomenutom slatkovodnom akvariju i muzeju rijeka, Gradskoj i Knjižnici za mlade, Zorin domu, Muzeju, Glazbenoj školi, Nacionalnom svetištu sv. Josipa, Crkvi Presvetog Trojstva, klizalištu kraj Sokolskog doma.

Bit će tu filmova, predstava, različitih radionica, koncerata, izložbi, prigodnih prodaja i, naravno, tradicionalnog Božićnog sajma  i dočeka Nove godine, ali i stare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novu će Karlovčani moći dočekati na Starom placu, uz izvođače koje u Gradu danas nisu željeli otkriti, dok će doček Stare biti u Zorin domu.

Više pročitajte na KAportalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo