gađaju nezrelim voćem / Zgrada na šibenskom Baldekinu pod terorom huligana: 'Mater mi se trese. Ako se ovo nastavi, uzet ću pravdu u svoje ruke'

Image
Foto: Šibenski portal

'Ovo je teror. Mater mi se trese. Jučer je i moj sin od dvije godine bio kod nje. Ako se ovo nastavi, uzet ću pravdu u svoje ruke. Moj brat i ja pa se ti momci neće dobro provesti', poručio je bijesni Šibenčanin

19.12.2017.
17:21
Šibenski portal
VOYO logo

Pomidore, kivije, pivske boce i sve što im padne pod ruku, nepoznati vandali proteklih desetak dana bacaju na dvije zgrade na Baldekinu, javlja čitatelj Šibenskog portala. To se najčešće događa u kasnim večernjim satima, a stanari tih zgrada kod fakulteta su u stalnom strahu od novog napada.

– Prvi put su gađali zgradu prije desetak dana oko ponoć, i to nezrelim tvrdim kivijima. Drugu večer su nas gađali krumpirima, a sinoć pivskim bocama. Staklo je padalo po prozorima, krovu, balkonu… Da je netko prošao ispod zgrade, ubilo bi ga – kazao je Šibenčanin u ranim tridesetim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogorčen je jer policija još nije pronašla huligane, a kako kaže, ne može podnijeti prizor uplakane majke koja ne otvara prozor od straha.

(Foto: Šibenski portal)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://sibenskiportal.rtl.hr/wp-content/uploads/2017/12/viber-image.jpg

– Ovo je teror. Mater mi se trese. Jučer je i moj sin od dvije godine bio kod nje. Ako se ovo nastavi, uzet ću pravdu u svoje ruke. Moj brat i ja pa se ti momci neće dobro provesti – istaknuo je Šibenčanin.

U šibenskoj policiji kazali su za Šibenski portal kako su jučer zaprimili dojavu od žene iz zgrade na Trgu Andrije Hebranga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Izišli smo na teren, ali nismo nikoga zatekli. Kontinuirano obilazimo teren i tražimo počinitelje. Taj slučaj nam je pod prioritetima na tom području – poručili su iz policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo