ZA 2019. GODINU / ZET započeo izdavati besplatne godišnje kupone: Evo tko ih sve može koristiti

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Započelo je izdavanje besplatnih godišnjih kupona za tekuću 2019. godinu

21.1.2019.
12:04
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Riječ je o korisnicima koji to pravo ostvaruju temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba.  

Odnosi se to na umirovljenike čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200 kuna mjesečno, kao i na osobe starije od 65 godina, koje nisu korisnici mirovine i čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3.200 kuna mjesečno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sve korisnike koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz i nalaze se u elektroničkom sustavu, preuzimanje kupona je dostupno na svim prodajnim mjestima ZET-a i na kioscima Tiska i iNovina.

Članovi obitelji smrtno stradalog, zatočenog ili nestalog hrvatskog branitelja, kupone mogu preuzeti isključivo na prodajnim mjestima ZET-a, no prethodno, pravo na prijevoz trebaju regulirati u nadležnim Gradskim uredima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tijeku su završne radnje nakon kojih će preuzimanje kupona biti omogućeno i korisnicima stalne pomoći nesposobnima za rad i privređivanje.

Izdavanje besplatnih kupona za osobe s invaliditetom, kao i dobrovoljne darivatelje krvi, započelo je već ranije ovoga mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je započelo izdavanje besplatnih kupona za tekuću godinu, podsjetimo, sve do kraja siječnja uslugom prijevoza mogu se koristiti osobe koje su pravo na besplatan prijevoz imale i u protekloj godini. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo