protive se /

Željko Glasnović i Zorica Gregurić prosvjedovali ispred HDZ-a zbog imenovanja Nine Obuljen

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Saborski zastupnici Željko Glasnović i Zorica Gregurić ispred središnjice prosvjedovali su protiv imenovanja Nine Obuljen za ministricu kulture

18.10.2016.
20:58
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik ŽeljkoGlasnović i ZoricaGregurić, dragovoljka Domovinskog rata iz Koordinacije udruga branitelja i stradalnika iz Domovinskog rata, prosvjeduju ispred HDZ-a zbog odluke mandatara za sastavljanje nove hrvatske vlade i predsjednika HDZ-a AndrejaPlenkovića da ministricom kulture imenuje NinuObuljen Koržinek, znanstvenu suradnicu u Institutu za razvoj i međunarodne odnose.

Zorica Gregurić je i prije nekoliko dana prosvjedovala protiv Nine Obuljen kao potencijalne ministrice jer je Obuljen bila u Upravnom vijeću HAVC-a, koji je financirao film '15 minuta - Masakr u Dvoru'.

Željko Glasnović, u prošlom sazivu Sabora član HDZ-ova kluba, rekao je da okuplja zastupnike za svoj klub zastupnika u Hrvatskom saboru. Do petka bi se trebali znati članovi tog kluba. Na pitanje hoće li i Zlatko Hasanbegović biti član novog saborskog kluba, Glasnović je rekao da s Hasanbegovićem o tome još nije pričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo