Željka Markić čvrsto vodi na još jednoj ljestvici, ali neće joj se baš svidjeti

Željka Markić nastavlja osvajati antipatije diljem Hrvatske.

5.12.2013.
14:39
VOYO logo

No, prije svega, s tugom vas obavještavamo da iz natjecanja ispadaju: Ruža Tomašić, Tomislav Debeljak, Božidar Kalmeta, Valentin Pozaić i Tihomir Jakovina.

S posebnim žaljenjem opraštamo se s Ružom Tomašić. Ipak je ona bila ta koja je pokrenula ovogodišnju lavinu blamaža kazavši da je Hrvatska za Hrvate, a svi ostali su gosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niz je međutim nastavio biskup Valentin Pozaić, čovjek koji je očigledno 'fulao' struku. Pokazavši izuzetan interes za politiku, biskupu bi, čini se, više pristajala klupa opozicijskog saborskog zastupnika, negoli uloga duhovnog pastira.

Tu su Još i 'Čovjek Koji Ništa Nije Znao' Božidar Kalmeta, 'Čovjek Kojeg Svi Napuštaju' Tihomir Jakovina, te veliki gazda splitskog škvera Tomislav Debeljak. Svima njima zbogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nemojte očajavati. Lista za Štracu godine i dalje je bogata. Iako se Željka čini nepobjedivom, ostaje barem satisfakcija osvajanja drugog ili trećeg mjesta. A tu su šanse podjednake – hoće li to biti bivši šef HGK Nadan Vidošević, šef Stožera za obranu hrvatskog Vukovara Tomislav Josić, županica Marina Lovrić Merzel ili tko god drugi, sasvim je neizvjesno.

Predstoji nesmiljena borba do posljednjeg kandidata, a na vama je da ne dopustite da baš vaš 'izleti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo