FACEBOOK ZAPOŠLJAVA HRVATE: / Mjesečna plaća je 25.000 kuna, ali postoji caka; imate li ono što traže?

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Budući zaposlenik/ica mora imati završeni fakultet, dvije ili više godina iskustva, a iskustvo rada s Excelom i SQL daje prednost

9.10.2018.
20:59
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Tehnološki gigant Facebook objavio je oglas za stručnjakom u sklopu tima Market Operations za hrvatsko tržište biti zaposlen na puno radno vrijeme u Dublinu. Zaposlenik će surađivati s ekipom zaduženom za hrvatsko tržište pri kontroli prijavljenog sadržaja zbog moguće zlorabe prava korištenja, rješavanja problema s računima, poboljšanja podrške korisnicima na hrvatskom jeziku i sudjelovanja u rješavanju problema na globalnoj razini, navodi se u oglasu Facebooka.

Image
JEZIVO JE ŠTO SVE ZNAJU O VAMA: /

Facebook ima uvid u sve tajne korisnika interneta čak i ako nisu njegovi korisnici, evo kako to radi

Image
JEZIVO JE ŠTO SVE ZNAJU O VAMA: /

Facebook ima uvid u sve tajne korisnika interneta čak i ako nisu njegovi korisnici, evo kako to radi

Moraju znati što se događa u RH

Fokus će biti na jačanju angažmana ljudi na Facebooku kroz razvoj rješenja za njihove probleme u korištenju mreže, analizi interakcije s različitim aplikacijama u sklopu Facebooka i s drugim korisnicima kao i davanje kvalitetivne i kvantitativne uvide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Facebook traži da budući zaposlenik/ica ima razvijenu sposobnost komunikacije koja uključuje kvalitetu, brzinu, empatiju i točnost, te mora biti upoznat sa svim proizvodima Facebooka i standardima. Budući zaposlenik/ica mora posjedovati znanje o tekućim događajima, kao i imati znanje o ponašanje hrvatskih korisnika.

Uvjeti

Ukoliko se želite prijaviti, uvjeti za prijavu su fakultetska diploma, dvije ili više godine iskustva, poželjno u analitičkim poslovima, strateški način razmišljanja te jake analitičke i kreativne vještine rješavanja problema, vještina odabira pravih prioriteta, jake komunikacijske vještine u pisanom i govorenom engleskom jeziku te tečnost u pisanom i govorenom hrvatskom jeziku i dobro poznavanje hrvatskog tržišta. Iskustvo rada s Excelom i SQL je prednost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rok za prijavu nije naveden.

Iako se plaća u oglasu ne spominje, internetska stranica Glassdoor piše da prosječna godišnja plaća za ovu radnu poziciju u Dublinu iznosi 41.000 eura, odnosno 3400 eura mjesečno, što je više od 25.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo