'Želite da meni, kao zecu, netko odreže uši!'

'Vi ćete biti krivi i imat ćete me na savjesti...

27.2.2012.
16:42
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obrušio se na novinare koji su dovodili u vezu poskupljenja vode i prijevoza s golemim izdacima za Nogometni klub Dinamo. Iz njegovih riječi da se zaključiti da to poistovjećuje s pozivom da mu se naudi!

"Ja svako jutro u 6 sati trčim šumom, zamislite da se nekome okrene u glavi i da mi se nešto dogodi jer misli da imam toliko novaca. Želite da meni, kao zecu, netko odreže uši", rekao je gradonačelnik Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi ćete biti krivi i imat ćete me na savjesti... Ako se to dogodi, sve ću vas tužiti", rekao je Bandić, prenosi Dnevnik.hr.

Odbacio je teze da ide na ruku izvršnom dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću. Kazao je i da će Grad za Dinamo izdvojiti novac na nužnu sanaciju štete koja je nastala zbog kiša i nakupljanja vode pod sjevernom tribinom, kao i za dovršetak radova. Radi se o ukupno 30 do 35 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvođač otprije poznat naručitelju

Zna se tko će graditi kontroverzne fontane koje služe tek uljepšavanju tratina ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice, i niknu unatoč krizi i poskupljenjima koji će osiromašiti novi sloj nesretnika.

Kako doznaje Business.hr, to će biti Mešić Com d.o.o., koja već ima bogato iskustvo s radovima čiji je naručitelj gradonačelnik Milan Bandić - navodno i uredila njegov stan u Bužanovoj ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva lopata probit će tratinu 16. travnja, a rok za izvedbu prve faze je 180 dana. Cijena? Prava sitnica - 18,4 milijuna kuna bez PDV-a i to nakon što je nabujala više puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo