SRAMOTAN ISTUP ZASTUPNIKA ZEKANOVIĆA: / 'Pupovac je nažalost ostao ovdje, šteta je što '95. nije na traktoru otišao u Beograd'

Image
Foto: Dnevnik.hr screenshot

'Ja mu s ovog mjesta poručujem da se ne bojim niti njega niti bilo koga i ne bježim, za razliku od njegovih istomišljenika koji su 1995.

14.2.2019.
13:13
Dnevnik.hr screenshot
VOYO logo

Saborski zastupnik stranke HRAST Hrvoje Zekanović održao je danas u Saboru konferenciju za novinare na kojoj je odgovorio zastupniku SDSS-a Miloradu Pupovcu na tvrdnje koje je u srijedu navečer iznio za saborskom govornicom.

Pupovac je u raspravi o provjeri vjerodostojnosti potpisa koje je građanska inicijativa "Narod odlučuje" prikupljala za referendum o izmjenama izbornog zakona uzrujano rekao sljedeće: "Kao što smo čuli danas ovdje, i prošlo je kao da nitko ništa nije rekao, a sve veliki kršćani, sve iznimni katolici i hrvatski suverenisti, koje ugrožavaju pederi, Srbi i ne znam tko drugi! A tko ih ugrožava? Oni sami! Neostvareni, neiživljeni pederi! U moralnom i svakom drugom smislu te riječi! Neostvareni Hrvati koji nisu u stanju shvatiti da im nisu Srbi koji su ostali živjeti u Hrvatskoj i koji predstavljaju Srbe problem, problem su oni sami. Ne znaju tko su, što su, kamo će i kako sa sobom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UZRUJANI PUPOVAC POBJESNIO U SABORU: /

'Sve iznimni katolici i suverenisti koje ugrožavaju pederi i Srbi...'

Image
UZRUJANI PUPOVAC POBJESNIO U SABORU: /

'Sve iznimni katolici i suverenisti koje ugrožavaju pederi i Srbi...'

'Ne bojim se njega niti bilo koga'

Zekanović je danas kazao kako je "šteta što Pupovac nije 1995. godine na traktoru otišao u Beograd".

"Ja mu s ovog mjesta poručujem da se ne bojim niti njega niti bilo koga i ne bježim, za razliku od njegovih istomišljenika koji su 1995. pobjegli u Beograd na traktorima, a on je nažalost ostao ovdje", rekao je Zekanović kako prenosi Dnevnik.hr. Dodao je da ga je Pupovac jučer prozvao imenom i prezimenom te ga izravno uvrijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mediji se dignu na zadnje noge ako se djeca u Zadru potuku ili imamo naguravanje na splitskoj rivi", kazao je Zekanović.

Nakon što su ga novinari više puta pitali za "naguravanje na splitskoj rivi" Zekanović je na koncu ipak rekao da osuđuje nasilje koje se tamo dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo