'POSTUPIO NAZADNJAČKI' / Zekanović o sukobu s Buljem: 'Alpski sektaši, Raspudić mi nije dao mira, mikrofonom me po ušima'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Navodi kako je Grmoja nastupio diktatorski, a sjednicu je nazvao ilegalnom

18.10.2022.
12:51
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se skoro potukao s Mirom Buljem na sjednici Antikorupcijskog vijeća, Hrvoje Zekanović obratio se medijima pa objasnio zašto je uopće došlo do naguravanja. Kaže kako je pet Mostovaca fizički nasrnulo na njega.

"Pogledajte kamere, vidjet ćete što se događalo. Radi se o nelegalnoj sjednici, igrokazu, tako da ću se ja nakon ovoga vjerojatno vratiti da im pokažem da me s ilegalne sjednice ne može nitko izbaciti, niti gospodin Grmoja koji u sabornici uvijek plače kada dobije opomenu od Jandrokovića, a onda ovdje radi na krajnje diktatorski način", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako su Mostovci alpski sektaši - ljudi koji su u Alpama sa svojom sektom čekali smak svijeta. Nakon toga se osvrće na sam incident.

"Cijelo vrijeme dok sam ja govorio, postavljao pitanje sukladno Poslovniku, kolega Raspudić mi stalno nije dao mirao, od udaranja mikrofonom po ušima do dobacivanja, na koncu kada je vidio da ga ignoriram, onda je pokušao nešto nazadnjački", kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo