'ZAPALIT ĆU VAS, ZAKLATI, POTAMANITI': / Maloljetnica mjesecima trpjela grozne prijetnje 43-godišnjeg bivšeg dečka

Image

Djevojka iz okolice Križevaca i njezina cijela obitelj mjesecima su trpjeli užasne prijetnje nasilnika koji je bio njezin bivši dečko.

2.11.2016.
18:52
VOYO logo

Muškarac koji je prijetio svojoj bivšoj djevojci i njezinoj obitelji danas ima 43 godine, a djevojka je u vrijeme veze s njim bila maloljetna - imala je tek 17 godina. Od svibnja do prosinca 2012. maltretirao je 17-godišnjakinju i njezinu obitelj i prijetio im smrću, a utvrđeno je da je nedugo nakon prekida djevojku dočekao i pretukao, a za to je ranije prekršajno osuđen. Sud mu je ovih dana dodijelio tek uvjetnu kaznu, piše prigorski.hr .

'Neće vas biti, zaklat ću vas, ubiti'

Kada djevojka i njezina obitelj nisu više mogli izdržati nasilnikove prijetnje, prijavili su ga policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Noć će vas progutati, popalit ću vas, potamaniti, neće vas biti, zaklat ću vas, ubiti', neke su od prijetnji koje je izrekao svojoj bivšoj djevojci, a u svoju obranu je na sudu rekao da je sve to samo intriga jer mu je djevojka dugovala novac, a dodao je i da su ona i njezina obitelj također prijetili njemu.

'Bilo me strah prekinuti s nasilnikom'

Mlada žena sudu je ispričala da je njezin bivši dečko, mnogo stariji od nje, izuzetno nasilna osoba koja ju je maltretirala još tijekom veze. Zato ju je i bilo strah prekinuti s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jednom me je izvukao iz kafića za kosu. S njim sam ostala u vezi jer sam ga se bojala', rekla je, no pravi su problemi počeli tek nakon što je konačno skupila hrabrost za prekid veze. Zvao ju je i po 150 puta na dan, a u nekoliko navrata rekao da će ubiti nju i njezinu obitelj, a zasuo ih je i brojnim drugim uvredama.

Cijeli je slučaj policiji prijavila majka nesretne djevojke, no najprije je naišla na nerazumijevanje jer je policija govorila da 'se nije dogodilo ništa'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obitelj je nezadovoljna uvjetnom kaznom, prenosi prigorski.hr .

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo