'GUŽVE SU!' /

Sudar dva auta u Zagrebu: 'Dijete plače!'; Zapalilo se teretno vozilo na Jadranskoj magistrali

Image
Foto: Matko Begovic/PIXSELL

Na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Strožanac, na križanju za Žrnovnicu, zbog prometne nesreće vozi se otežano, jednim prometnim trakom

11.10.2024.
8:00
Matko Begovic/PIXSELL
VOYO logo

Čitateljica nam je javila da se dogodila prometna nesreća na križanju Rudeške i Horvaćanske ceste, u kojoj su sudjelovala dva automobila.

"Upravo prometna, dva auta, na raskrižju Rudeške i Horvaćanske ulice. Upravo ovaj tren. Gužve su! Djete plače sa strane", upozorila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Iz Policijske uprave zagrebačke za Danas.hr potvrdili su da su oko 7.30 zaprimili dojavu o nesreći. Navode da su u njoj sudjelova dva osobna automobila. Ozlijeđenih osoba nema, ali nastala je materijalna šteta. Očevid je u tijeku.

Požar na teretnom vozilu

HAK javlja da se zbog požara na teretnom vozilu na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Raba (između Opuzena i Pelješkog mosta) vozi naizmjence uz ručnu regulaciju prometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestu Strožanac, na križanju za Žrnovnicu, zbog prometne nesreće vozi se otežano, jednim prometnim trakom.

Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene, državnoj cesti između mjesta i čvora Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Kraljevica-čvor Križišće (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp-prikolicama (I. skupina vozila).

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Zbog ponegdje obilnije kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni, osobito na cestama u gorju i na Jadranskoj magistrali (DC8). Pozivamo vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog povećane gustoće prometa usporeno se vozi na:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
  • zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca;
  • A2 Zagreb-Macelj kod čvora Zagreb zapad u smjeru Zagreba, kolona je oko 1 km;
  • brzoj cesti DC1 Solin-Klis u zoni radova u smjeru Splita;
  • Jadranskoj magistrali (DC8) na prilazima Splitu iz smjera Solina i Stobreča.

POGLEDAJTE VIDEO: Nezgoda zadesila vozača na križanju Savske i Vukovarske:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo