ZAJEDNO SU GRADILI ŽIVOT U LJUBAVI, A ONDA JE U SEKUNDI SVE NESTALO: /

Bližnji oplakuju par iz Karlovca, imali su doista posebnu priču

Image
Foto: Pixsell, Facebook

Nikola i Sanja bili su u vezi sedam godina, a odrasli su u susjednim karlovačkim kvartovima

20.2.2018.
9:13
Pixsell, Facebook
VOYO logo

Mirnu nedjelju u karlovačkom kraju pokvarila je tragična vijest o pogibiji mladog bračnog para koji je skončao na pružnom prijelazu u Donjem Zvečaju, na području Duge Rese. Danas u 15 sati na gradskom groblju Dubovac će se održati sprovod 32-godišnjeg Nikole Predovića i 29-godišnje Sanje Hlaić, para koji je tek započeo zajednički život, a imali su mnoštvo planova.

Image
SCENE STRAVE I UŽASA KOD DUGE RESE: /

Mladi bračni par poginuo nakon udara vlaka, zaustavio se tek 200 metara nakon mjesta nesreće

Image
SCENE STRAVE I UŽASA KOD DUGE RESE: /

Mladi bračni par poginuo nakon udara vlaka, zaustavio se tek 200 metara nakon mjesta nesreće

OTKRIVEN UZROK STRAVIČNE NESREĆE KOD DUGE RESE: Vozač je mislio da je brži od vlaka, odveo suprugu u smrt

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stravična nesreća dogodila se oko podneva na magistralnoj željezničkoj pruzi Zagreb-Rijeka, kada je na osobno vozilo Renault Megane kojim je Nikola prelazio preko željezničko-cestovnog prijelaza u naselju Donji Zvačaj, osiguranom zvučnom i svjetlosnom signalizacijom, naletio teretni vlak iz smjera Duge Rese. Unatoč upaljenoj signalizaciji, krenuli su preko pruge. Vlak je nakon udara vozilo odgurao još 200-injak metara dok se nije zaustavio u teško pristupačnom pružnom usjeku. Oboje su umrli na mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

U nedavno kupljenu kuću u vikend-naselju Osor na Mrežnici mladi par na kraju nije stigao. Njihova obitelj i prijatelji opraštaju se od njih, još uvijek ne vjerujući da se dogodilo što se dogodilo.

Teški trenuci za najbliže

'Sanja Hlaić ljubavi moja najveća, moja prijateljice, kumo, živote! Ti si me najviše od svih trpjela, slušala i razumjela, svašta smo prošli od kolijevke pa sada do groba. Volim te najviše na svijetu, budi naš anđeo čuvar, fališ jako, neopisivo! Počivaj u miru Božjem zajedno sa svojim suputnikom Nikolom', napisala je na Facebooku prijateljica Marijana Horvatić.

Skladan i vrijedan mladi par

Nikola i Sanja bili su u vezi sedam godina, a odrasli su u susjednim karlovačkim kvartovima, ona u Grabriku, a on u Novom centru. Sanja je studirala na Veleučilištu Karlovac i uz studij radila, a na početku veze oboje su poslove našli u Zagrebu. Prije četiri godine zajedno su se zaposlili na kruzeru koji je plovio po Dunavu, Sanja je radila na recepciji, dok je Nikola konobario. Tako su neko vrijeme mijenjali kruzere i napredovali pa je s Sanja s vremenom osim engleskog naučila i njemački, španjolski, a počela je učiti i francuski. S vremenom je postala prva recepcionarka, dok je Nikola postao voditelj kompletnog ugostiteljstva, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tek su počeli zajednički život

Kad nisu radili, vrijeme su provodili u Karlovcu gdje su živjeli kod Nikolinih roditelja. Nakon što su dugo štedjeli, prije četiri mjeseca odlučili su kupiti kuću u naselju Osor na Mrežnici. U donji dio su se uselili, dok su gornji uređivali.

Stanovnici Donjeg Zvečaja su ogorčeni jer su u nešto više od deset godina na ovom pružnom prijelazu doživjeli pet tragedija, zbog čega su od HŽ-a odlučili zatražiti da bolje osigura prijelaze. U ponedjeljak su poslali peticiju tražeći nadvožnjak ili podvožnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo