bageri u zagrebu /

Zagrepčani ljuti na Bandića: stanari Gajeve već 17 dana bez tople vode i grijanja

'Nemamo plina, nemamo tople vode i ne možemo se oprati i ne možemo se grijati', žale se stanari

12.10.2016.
18:52
VOYO logo

Nekoliko stotina stanara središta Zagreba, Gajeve i okolnih ulica zbog radova je bez plina i tople vode. Gradonačelnik Milan Bandić obećao je da će još danas sve biti riješeno. 

"Mi od 5. 10. pa sve do 22. 10 - to je 17 dana nemamo plina, nemamo tople vode i ne možemo se oprati i ne možemo se grijati. Mi svi koji ovdje stanujemo smo stariji ljudi. Stropovi su visoki. Nama je hladno!", žali sestanar Gajeve Božidar Kerin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanari su prvu obavijest o obustavi plina dobili u lipnju. Budući da nije bilo predviđenih radova, stigla je nova obavijest - prije deset dana. 

"Ovo je nemar i bezobrazluk. Preko ljeta je netko očito radio neke druge poslove i hodao po nekakvim Hrvatskama. Imao je svoje izbore i to se nije radilo. I ovo je sramota za grad Zagreb", dodaje ljutiti stanar Gajeve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da su iz Gradske plinare dobili odgovor da je još ljetos sve bilo spremno za radove, ali im grad nije dao zeleno svjetlo.

Gradonačelnik Milan Bandić poručio je da će još danas sve će biti riješeno.

"Obrtnici će biti obeštećeni za ono što ne rade, a nalog je već dan plinari da riješi problem", kaže gradonačelnik Milan bandić i potvđuje našoj novinarki da će već danas biti grijanja. "Molim ljude za strpljenje, ali moja isprika. Moramo napraviti, ne možemo raditi u zraku", dodaje Bandić. 

Radovi u Gajevoj ulici započeli su 16. rujna. Trajat će dva mejseca, a do tada stanari, ali i vozači morat će se naviknuti da je sam centar grada pretvoren u jedno veliko gradilište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo