'ZAISTA MORAMO PROŠIRITI KAPACITETE' / Opet ogromne gužve i kolone za testiranje ispred Klinike za infektivne bolesti i 'Štampara'

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Nakon ogromnih gužvi ispred Vinogradske bolnice, u srijedu se stvorila gužva za testiranje ispred Klinike za infektivne bolesti 'Dr. Fran Mihaljević' i NZJZ-a 'Dr. Andrija Štampar'

28.10.2021.
11:54
Tomislav Miletic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon jučerašnjeg drugog rekordnog dana od početka epidemije i danas smo u Hrvatskoj imali više od 4000 pozitivnih slučajeva, a u Zagrebu je danas od 1393 testirana uzorka bio 591 pozitivni nalaz, odnosno 42 posto.

Posljednja dva dana u Hrvatskoj je zabilježeno preko četiri tisuće novozaraženih. Tako su u posljednja 24 sata u Hrvatskoj zabilježena 4154 nova slučaja zaraze koronavirusom te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 22.382. Jučer je zabilježen najveći broj novozaraženih u ovom valu te ujedno i drugi najveći broj od početka epidemije u Hrvatskoj - 4571 novi slučaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog visokih je brojeva sve veći pritisak na punktove za testiranje. U utorak su nastale ogromne gužve ispred KBC-a Sestre milosrdnice, a nastavile su se i idućih dana. U srijedu su gužve nastave ispred Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" i NZJZ-a "Dr. Andrija Štampar" gdje se u kolonama čeka na testiranje.

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

28.10.2021., Zagreb - Velike gužve za testiranje na koronavirus ispred klinike Fran Mihaljević. Zadnjih dana sve je veći broj zaraženih koronavirusom na području cijele Hrvatske

Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

"Zaista moramo proširiti kapacitete uzimanja briseva jer vidimo da ovo sad nije dostatno", rekla je Sandra Šikić iz NZJZ Andrija Štampar za HRT. Dodala je da će Štampar otvoriti još jedno mjesto za uzimanje briseva na Velesajmu, na ulazu Zapad 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

28.10.2021., Zagreb - Velike gužve za testiranje na koronavirus ispred HZJZ

Šikić je kazala da će se u istočnom i zapadnom dijelu Zagreba u okviru Covid-ambulanti također uzimati brisevi, kao i u Domu zdravlja centar, na lokaciji Siget.

Iz NZJZ-a su naveli da je jučer na Velesajmu cijepljeno 959 građana te da se na javni poziv za treću dozu odazvalo 767 osoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo