U petak od 15.30 / Zadnje Červarove promjene: protiv Češke priliku dobivaju Jaganjac i Kontrec, Vori izvan sastava

Image
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL

Igor Vori i Denis Buntić, sudeći prema njihovim najavama reprezentativnog umirovljenja, definitivno su odigrali zadnju utakmicu za Hrvatsku s obzirom da nisu u sastavu za Češku

25.1.2018.
21:04
Miranda Čikotić/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski izbornik Lino Červar izvršio je pravo na petu i šestu zamjenu igrača. U utakmici protiv Češke umjesto Igora Vorija igrat će Tin Kontrec, dok će na poziciji Jakova Gojuna zaigrati Halil Jaganjac, obznanili su iz Hrvatskog rukometnog saveza.

Igor Vori i Denis Buntić, sudeći prema njihovim najavama reprezentativnog umirovljenja, definitivno su odigrali zadnju utakmicu za Hrvatsku s obzirom da nisu u sastavu za Češku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica za peto mjesto protiv Češke, koja se igra jedino za prestiž, na rasporedu je od 15.30 sati. Nakon toga u zagrebačkoj Areni slijede polufinala: Francuska protiv Španjolske od 18.00 sati te skandivanski dvoboj Švedske i Danske od 20.30 sati.

Budući da je EHF mijenjao pravila, s ovog Europskog prvenstva samo jedna reprezentacija izborit će Svjetsko prvenstvo iduće godine u Njemačkoj i Danskoj. Mjesto već ima aktualni prvak Francuska, kao i oba domaćina, stoga će se boj voditi između Švedske i Španjolske. Hrvatska će se na to prvenstvo morati pokušati plasirati kroz kvalifikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo