Inspektori ženi zatvorili kafić zbog 128 kuna viška u blagajni!

Inspektori Porezne uprave zatvorili su kafić u centru Zadra, a koji je u vlasništvu njemačke obitelji. Ključ u bravu stavljen im je jer je tijekom nadzora u blagajni nađeno 128 kuna viška.

23.7.2013.
13:08
VOYO logo

Vlasnici je najavljeno da će biti kažnjena s minimalno 20.000 kuna i zatvaranjem objekta na pet dana.

Inspektori su objekt zapečatili danas u 10 sati, nakon čega je vlasnica lokala održala konferenciju za novinare. Navela je da je cijeli život živjela i radila u Njemačkoj, te da je svu ušteđevinu njezina obitelj odlučila uložiti u ugostiteljski objekt u Zadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maltretiranje i neprimjereni komentari

Vlasnica ugostiteljskog objekta medijima se obratila i priopćenjem.

"Napomenula bih da je naš objekt istog dana obišao i šef komunalnih redara E. F., te nas bez razloga maltretirao i dobacivao neprimjerene komentare, a u konačnici nije utvrdio nikakve nepravilnosti", stoji u priopćenju Sanje Bake, vlasnice ugostiteljskog objekta Macho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi eZadar.hr, Baka je navela da su "šokirani i zgroženi ovakvim ponašanjem, na kakvo nikad ranije nisu naišli".

'Uništena nam je egzistencija'

"Zatvaranjem objekta na pet dana i kaznom od preko 20.000 kuna stvorit će se gubitci zbog kojih možemo reći da nam je uništena egzistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da je Hrvatska odnedavno članica Europske unije, o iskustvu koje smo doživjeli izvijestit ćemo njemačke medije, te se požaliti njemačkom veleposlanstvu, kao i nadležnim institucijama u Njemačkoj.

Odnosom nadležnih službi prema nama, uništena nam je egzistencija. Spremni smo u borbi za svoja prava ići i na Međunarodni sud u Strasbourg", navela je priopćenju vlasnica zatvorenog ugostiteljskog objekta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo