Zaboravite ljetnu odjeću, 'zveckat će vam zubi'

Ako ste slušali meteorologe prethodnih dana, već ste i sami mogli zaključiti da je ljetu kraj, te da nam dolaze sve hladniji dani.

30.8.2010.
12:31
VOYO logo

Ako ste u ponedjeljak na posao išli oko 6 ujutro, zasigurno su vam "zveckali zubi", jer je i temperatura iznosila svega 6 stupnjeva.

Prognoza po kojoj ljeto završava, a na koju su nam prethodnih dana ukazivali meteorolozi, obistinila se. I kako stvari trenutačno stoje, "toplije sutra" neće se dogoditi tako brzo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nakon kratkog sunčanog prekida u nedjelju, tijekom ponedjeljka nas ponovno očekuje naoblačenje i kiša. Prema Državnom hidrometeorološkom zavodu, grmljavina i pljuskovi počet će na Jadranu, a potom će se sa zapadne strane prema istočnoj širiti cijelom zemljom. U poslijepodnevnim satima na Jadranu će zapuhati i bura, a u ostatku zemlje sjeverac i sjeverozapadnjak. Najviša temperatura kretat će se između 13 i 18, u Slavoniji i na sjevernom Jadranu od 18 do 22, u Dalmaciji između 24 i 28°C.

U utorak se vrijeme neće mijenjati, a i temperatura će se nešto spustiti, pa će se tako kretati od 17 do 25 stupnjeva. Nakon ta dva dana oblaci bi se trebali razići, no toplim danima recite zbogom jer temperatura do konca tjedna neće prelaziti 20 stupnjeva. Ujutro ćete se, pak, "zveckati" na svega njih 9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članak:

arti-201008260671006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo