Za vikend nas očekuje novi snijeg

Vikend pred nama ponovno će nam donijeti snježne padaline i to u unutrašnjosti zemlje. Tako se snijeg prognozira za subotu i prvi dio nedjelje, a potom samo kratkotrajno smirenje.

8.2.2013.
11:51
VOYO logo

Vikend pred nama, prema prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda, bit će hladniji i ponegdje popraćen snijegom.

U subotu se očekuje promjenljivo i pretežno oblačno vrijeme, u noći i ujutro na kopnu mjestimice s maglom. U Dalmaciji će ponegdje biti malo kiše, posebno na krajnjem jugu i na otocima. U drugom dijelu dana u unutrašnjosti se pak očekuje slab snijeg. Vjetar će biti slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati umjerena, ponegdje i jaka bura, a na jugu prolazno jugo. Jutarnja temperatura u subotu će se kretati od -7 do -2, na Jadranu od 0 do 6. Najviša dnevna pak kretat će se između -2 i 3, na moru od 5 do 10°C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I idući tjedan nastavak padalina

Hladno s gotovo identičnim temperaturama nastavit će se i u nedjelju. Snijeg će još padati ponegdje u unutrašnjosti u jutarnjim satima, a u Slavoniji i na području Karlovca i tijekom prijepodneva.

Padaline će se potom smiriti do ponedjeljka navečer, a i temperatura će prvi dan u tjednu porasti za nekoliko stupnjeva. Zatim u noći s ponedjeljka na utorak novo zahlađenje i povratak kiše i snijega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

setTimeout(function(){var a=document.createElement("script"); var b=document.getElementsByTagName("script")[0]; a.src=document.location.protocol+"//dnn506yrbagrg.cloudfront.net/pages/scripts/0010/0523.js?"+Math.floor(new Date().getTime()/3600000); a.async=true;a.type="text/javascript";b.parentNode.insertBefore(a,b)}, 1);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo