Osiguran novac - mala Nora putuje na liječenje!

Za malenu Noru Šitum iz Imotskog kojoj je dijagnosticirana Akutna Limfoblastična Leukemija u Hrvatskoj više nema lijeka.

3.2.2013.
10:01
VOYO logo

Rok za Norin odlazak u Philadelphiju je samo osam dana pa je sredstva potrebno prikupiti što prije. U akciju su se već uključili i poznati nogometaši Dejan Lovren, Sammir i Vedran Ćorluka te pjevačica Franka Batelić. Pomoć su najavili i mnoge poznate osobe iz javnog života ali i brojni građani.

U subotu je i Grad Imotski objavio da za liječenje 'Nore Fore' donira 100.000 kuna. HZZO je već upoznat sa slučajem te poručuju kada se radi o maloj djeci, da se takvi slučajevi rješavaju u roku od 48 sati. Udruga Hrabro dijete je na Facebooku objavila da je putem poziva na broj 060 800 558 do sada prikupljeno više od 400.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ministar Rajko Ostojić kazao je da će učiniti sve da pomogne Nori.

Novac za liječenje je osiguran

''Očekujem da HZZO do utorka izda rješenje o daljnjem dijagnostičkom postupku'', rekao je Ostojić, a iz Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje su poručili da će u najkraćem mogućem roku odobriti sve troškove nastavka liječenja Nore Šitum u inozemstvu čim dobiju zahtjev referentnog centra ili liječničkog povjerenstva bolnice u kojoj se Nora liječi. Međutim, HZZO nikakav zahtjev još nije dobio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dobra vijest stiže od braće Zdravka i Zorana Mamića, koji su najavili da će uplatiti 100.000 kuna, a dodali su i kako će podmiriti preostali iznos ako se ne prikupi potreban iznos. Isto je je poručio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je obećao da će Grad Zagreb namiriti razliku do potrebnog iznosa ako to bude potrebno.

Roditelji male Nore su novom slikom na Facebooku u nedjelju poslali pozdrav svim dobrim ljudima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve donacije iz Hrvatske i inozemstva donirajte na račun Udruge 'Hrabro dijete' (Nora je članica Udruge) s napomenom Za Noru Udruga Hrabro dijete

OIB 58243364080

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žiro račun Zagrebačka banka

2360000-1102209843

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za uplate iz inozemstva IBAN: HR0423600001102209843

SWIFT CODE: ZABAHR2X

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo