dan poslije / Vujović se ipak posuo pepelom, a mi smo otišli u Sveti Martin da provjerimo - što mu to smeta?

Mještani su pozvali Veselina Vujovića da upozna Sveti Martin na Muri u kojem on, kako sam kaže - nikad ranije nije ni bio

23.1.2018.
18:59
VOYO logo

Vrijeme je za posipanje pepelom. I o to slovenskog izbornika crnogorskog podrijetla Veselina Vujovića. Jučer je Sveti Martin na Muri gdje je slovenska reprezetnacija smještena u drugoj fazi Eura - nazvao mjestom Bogu iza nogu - a danas je našoj Leoni Šiljeg pojasnio što je zapravo mislio.

Ovo su terme u Svetom Martinu na Muri - udaljene 30-ak kilometara od varaždinske arene, ali za slovenskog izbornika Veselina Vujovića - Bogu iza nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novinar me poslije utakmice, otkud znam teško je u onoj vukojebini... dislocirano je", rekao je Veselin Vujović, izbornik slovenske rukometne reprezentacije.

Zbog ovih riječi mještani su se jako uvrijedili a slovenski izbornik brzo stao na loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi ja se izvinjavam svakom građaninu, svakom djetetu, ako netko za moje Cetinje kaže da je vukojebina, ja se neću naljutiti. Neće se više ponoviti", poručuje Vujović.

Ovo su hotelske sobe u kojima spavaju rukometaši sedam zemalja. Na smještaj, kao ni na hranu u hotelu kažu - nitko se nije žalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije svega imaju mogućnost dobiti jedan mir..., dvadesetak OPG-a, sportski sadržaji, sauma, bazeni", kaže Branimir Blajić, generalni direktor Termi Sveti Martin na Muri

Blajić kaže, ugostili su brojne sportaše i imaju dovoljno sadržaja za popuniti dan. Fotografije s ovih bazena rukometaši su već objavljivali za vrijeme odmora od utakmica, a na raspolagamju im je i soba za zabavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok rukometaši odmaraju, u hotelu se peru i slažu njihovi dresovi. Danas na redu - slovenski.

"Mi se uvijek trudimo maksimalno da majice, dresovi budu čisti i da budu zadovoljni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema nekog posebnog deterdženta za Slovence?

Nema, nema ista su nam i Slovenija i Danska, ma svi", kaže zaposlenica Mira Jurinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mještani Svetog Martina na Muri priznaju - povrijedjeni su. Načelnik općine, stao je u zastitu mještana i Vujoviću poslao otvoreno pismo.

"Mene osobno malo iznenadilo, moćda mu se dogodilo, oprošteno mu je", poručuje načelnik Dražen Crnčec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mještani su pozvali Veselina Vujovića da upozna Sveti Martin na Muri u kojem on, kako sam kaže - nikad ranije nije ni bio.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo