ekskluzivni stenogram /

Vučić na svečanoj večeri s predsjednicom Republike: 'Dogovorili smo organizaciju Svjetskog prvenstva, valjda će se Andrej složiti, Ana sluša sve što kažem'

Vučić je apsolutno dominirao događajem, patronizirao predsjednicu i pred njom svima objašnjavao što su se ona i on dogovorili - tako da se zna tko je tu glavni

14.2.2018.
22:34
VOYO logo

Golub mira Aleksandar Vučić jučer je sretno iz Zagreba sletio u Beograd. i odmah odjurio na državnu televiziju da se pojada kako su ga u Hrvatskoj dva dana progonili i maltretirali ali eto on je to sve herojski istrpio. 

A sada počujmo kako ovaj tankoćutni čovjek vidi demokraciju i kakvu demokraciju on u Srbiji primjenjuje. Donosimo izvadak iz razgovora tijekom svečane večere koju je njemu u čast na Pantovčaku pripremila predsjednica Republike, u ponedjeljak navečer. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema svjedočenju iz dva naša izvora koji su bili na večeri i prema kojima  smo napravili ovaj stenogram, razgovor se vodio u opuštenoj i ležernoj atmosferi, Vučić je apsolutno dominirao cijelim događajem, patronizirao predsjednicu i pred njom svima objašnjavao što su se ona i on dogovorili - tako da se zna tko je tu glavni. Pa evo da i mi čujemo od Vučića što su se on i naša predsjednica dogovorili.  

"Dogovorili smo natjecati se za zajedničku organizaciju nekog velikog natjecanja. Npr. Svetskog prvenstva. To sigurno dobivamo ako idemo zajedno. Predsednica je za. Nadam se da će se i Andrej složiti. Ana će mene odmah poslušati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi jako puno cenite tu demokratiju."

"Pa ne idemo mi na izbore da netko drugi vlada."

Image
Foto: RTL Direkt

Zoran Šprajc

Ana je inače predsjednica srpske Vlade, Ana Brnabić, a o kojem je svjetskom prvenstvu riječ nismo se usudili ni pitati, bojimo se da je riječ o nogometnom, što znači da obje države odmah mogu bankrot potpisati. Kako god, nakon toga se Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović požalila Vučiću kako neke hrvatske tvrtke u Srbiji imaju nekih problema. 

"Sledeće sedmice ih nece imati. Tako ja to rešavam, ne rešavaju mi tamo neke agencije, te firme neće imati problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL Direkt

Zoran Šprajc

E sad istini za volju nije ni da mnogi u Hrvatskoj ne priželjkuju takvo rješavanje problema i da su mnogi Hrvati i Hrvatice na toj večeri iskreno zavidjeli Vučiču kako rješava probleme. Kakve agencije, kakvi bakrači, kakvi natječaji, nazoveš Andreja pa nek on to riješi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo