poruka hrvatima / Vučić komentirajući presudu izgubio živce: 'Svakog božjeg dana samo slušam nešto protiv Srbije, dosta je bilo! Pogledajte se prvo u ogledalo'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

'Blokirat ćete nam neko poglavlje? Pa dobro, blokirajte! Ali nećete zaustaviti razvoj Srbije', poručio je

30.11.2017.
12:05
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Aleksandar Vučić, srbijanski predsjednik danas je održao konferenciju za novinare  komentirajući jučerašnju presudu Haškog suda te poprililčno izgubio živce, piše b92.

“Potezu Slobodana Praljka ne bih se rugao ni na koji način, niti bih ga nazvao kukavičkim”, izjavio je Vučić, a nakon toga krenula je paljba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao bih štošta reći ljudima u Europskoj uniji koji toleriraju Hrvatskoj da komentira presude u Haagu, a to se ne dopušta Srbiji.Nas opominju, a ponašaju se gluhi, a ponekad i glupi, kada su drugi u pitanju”, rekao je Vučić.

“Nakon presude Ratku Mladiću u Srbiji su se mogle čuti samo izjave s naglaskom na budućnost i iskazivanje poštovanja svim žrtvama. A kakve su bile u regiji? Budućnost nitko nije spomenuo. Bavili su se Srbijom i Srbima. Nažalost”, komentirao je Vučić, kojeg su, kako je rekao, naljutile Plenkovićeve izjave o hibridnom ratu jer misli da hrvatski premijer za to optužuje Beograd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dosta je bilo! Svakog božjeg dana samo slušam nešto protiv Srbije, dosta je bilo! Pogledajte se prvo u ogledalo. Blokirat ćete nam neko poglavlje? Pa dobro, blokirajte! Ali nećete zaustaviti razvoj Srbije”, poručio je vidno uzrujan Vučić, piše b92.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo