NIJE JEDAN, NEGO TRI / "Vrisak" - još jedna trilogija

Image

Planirani nastavak horor serijala pretvorio se u još tri filma, a konačno je poznato i ime redatelja.

3.6.2009.
11:59
VOYO logo

Prije nekoliko mjeseci pisali smo kako će se snimati četvrti nastavak horor franšize "Vrisak", no upravo je objavljeno da je u pripremi čitava trilogija.                    

Režije se ipak neće prihvatiti slavni Wes Craven, autor dosadašnjih "Vrisaka", već je prepušta scenaristu originalne trilogije Kevinu Williamsonu. Njegov je plan okupiti što je moguće više likova iz izvornih filmova, a prvi "na tapeti" su mu David Arquette i Courteney Cox Arquette s kojima je trenutno u pregovorima.             

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Williamson će napisati i scenarij, ali nije želio otkriti nikakve pojedinosti o radnji. Prema nepotvrđenim informacijama, nije isključeno ni da se priča kronološki vrati na sam početak, odnosno prije prvog filma.

Pri izlasku 1996. godine, "Vrisak" je istog trenutka osigurao kultni status te oduševio kritiku sprdajući se s gotovo svim šablonama i tradicijama klasičnih horora. Iako kvalitetom nisu dostigli izvornik, nastavci su se također mogli pohvaliti zabavnim scenarijem, dobrim scenama "koljačine" i, što je možda i najvažnije, solidnom zaradom na kino-blagajnama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo