Huawei Mate 10 Pro /

Vrhunski pokloni za naše najdraže

Ne postoji ni jedan razlog zašto ne biste trebali koristiti ovaj mobitel kako biste se pripremili za ovogodišnje blagdane. Huawei Mate 10 Pro ne mora biti ograničen samo na ozbiljne zadatke

12.12.2017.
8:00
VOYO logo

Huawei Mate 10 Pro je nesumnjivo najnapredniji pametni telefon dostupan na tržištu.

Maksimalna brzina i učinkovitost po prvi su put kombinirani s mobilnom platformom umjetne inteligencije. Zahvaljujući tome Mate 10 Pro je spreman za najkompleksnije zadatke. Ne postoji ni jedan razlog zašto ne biste trebali koristiti ovaj mobitel kako biste se pripremili za ovogodišnje blagdane. Huawei Mate 10 Pro ne mora biti ograničen samo na ozbiljne zadatke. Nakon posla, nova Mate serija postaje savršen gadget koji može pomoći u kućanskim poslovima tijekom posljednjih tjedana ove godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupovina poklona? Pravi užitak!

Brojni blagdanski zadatci mogu nas izludjeti do krajnjih granica. Trebali biste planirati svoje obveze i spremiti ih u virtualni kalendar. Huawei Mate 10 Pro bit će savršen blagdanski asistent koji će vas podsjetiti, na primjer, da pokupite svoju strinu na aerodromu ili da naručite božićnu hranu u obližnjem restoranu.  Kalendar je prikazan na odličnom 6-inčnom OLED ekranu, koji je gotovo potpuno bez ruba. Isti taj ekran može zabaviti vašu djecu s crtićima kada im dosadi kupovina u shopping centru. HDR10 podrška osigurava živahne, prekrasne boje. S vrhunskim karakteristikama, Huawei Mate 10 Pro olakšat će blagdansku online kupovinu. Odabirom poklona na ovako vrhunskom ekranu bit ćete sigurni da je odabrana haljina ili hlače baš u onoj boji kojoj ste se nadali.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ultra brzo punjenje

Svoj ćete pametni telefon koristiti puno češće pred Božić. Osim za posao, kojeg uvijek ima puno na kraju godine, pripreme za blagdane tjeraju vas na korištenje naprednijih postavki mobitela, češće kontaktiranje prijatelja, te snimanje većeg broja fotografija i videa. Tijekom samih blagdana zasigurno ćete pronaći i više vremena kako biste pregledali sve televizijske serije i filmove koji su vam promaknuli. Upravo zato vaš pametni mobitel treba imati bateriju u koju se možete pouzdati. Mate 10 serija je već nekoliko godina poznata po najboljoj bateriji na tržištu. Mate 10 Pro opremljen je baterijom od 4000 mAh. To je mnogo veći kapacitet nego kod drugih mobitela. Kada se vaš Huawei Mate 10 Pro konačno isključi, Huaweijeva napredna SuperCharge tehnologija odgovorna je za sigurno punjenje. U samo 20 minuta punjenja, vaš Huawei Mate 10 Pro spreman je za cjelodnevno korištenje. 

Legendarna Leica i umjetna inteligencija

Božić je vrijeme prave fotografske ludnice. Slikate djecu, obitelj, prijatelje, jela, prekrasne božićne dekoracije. Međutim, ponekad ispadne da nisu sve fotografije dovoljno dobre. Huawei je taj problem riješio, Huawei Mate 10 Pro nudi kombinaciju najnaprednijih foto-rješenja. Prvo, Huawei nastavlja suradnju s legendarnim Leica brendom, drugo, pametni mobitel koristi dvije f/1.6 leće objektiva, i treće, vaš fotografski asistent je umjetna inteligencija koja u realnom vremenu analizira objekt fotografije, optimizira boje, kontrast, svjetlinu, izloženost i ostale parametre. S inteligentnim algoritmima, blagdanske fotografije snimljene Huawei Mate 10 Pro kamerom bit će istovjetne profesionalnim fotografijama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Huawei Mate 10 Pro osigurava i odlične portrete. Njegove dvije kamere i umjetna inteligencija koja analizira fotografije spremljene u galeriji dozvolit će vam da vrlo jednostavno postignete savršeno zamućivanje pozadine (bokeh efekt).

Ako želite snimiti još originalnije blagdanske fotografije i videa, trebali biste razmisliti o kupovini Huawei EnVizion 360 kamere za svoj pametni telefon. Ovaj maleni USB-C uređaj odlično će vas zabaviti. Sadržaj snimljen u 360 stupnjeva koji postaje sve popularniji na internetu, može biti pregledan izravno na mobitelu ili na YouTubeu. 
Huawei Mate 10 Pro je trenutno najnapredniji pametni telefon na svijetu, koji koristi umjetnu inteligenciju u svom softwareu. Mate 10 Pro uz to nudi i prekrasni dizajn i izdržljivo stakleno tijelo mobitela. Mobitel je otporan na prašinu i vodu. Mate 10 Pro koristi najnoviji Android Oreo operativni sustav s Huaweijevim novim EMUI 8.0 sučeljem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj pametni telefon već je dostupan u Hrvatskoj po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 5,999 kn, dok se 360 kamera može pronaći u Elipso prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 999 kn. 

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo