VOLE SE OD PRVOG RAZREDA: / Frajer koji je statusom oduševio regiju ide po mladu milom ili silom

Image
Foto: Facebook

Ja imam svatove 3.10. i po mladu idem u NS, otvorili vi taj Erdut ili ne, vjerujte mi ja cu proći. Milom ili silom. Hvala, poručio je Vladi Miodrag Novaković.

26.9.2015.
11:08
Facebook
VOYO logo

Budući bračni par - 25-godišnja Sanela Ljepić iz Čeneja pokraj Novoga Sada i njezin vršnjak Miodrag Novaković iz Tenje. Itekako su zaslužili svoj naum provesti u djelo. Njihova ljubav rođena još u prvom razredu osnovne škole. Sanela je tada živjela u Tenji. Potom se s roditeljima odselila iz Hrvatske, no Miodrag ju je ponovno pronašao 2009. godine. Od tada se nisu razdvajali, a ljubav, iako ih dijele kilometri i državne granice, bila je svakim danom sve jača.

No, ovih dana, dok traje granični spor između Republike Hrvatske i Republike Srbije, istinitost te izreke stavljena je na kušnju. Ipak, čak su vlade popustile prije nego oni. Neki bi rekli zbog pritisaka EU, no sudbina se ostvaruje na najrazličitije načine...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GOTOVA BLOKADA: /

"Sva vozila mogu ući u Hrvatsku"

Image
GOTOVA BLOKADA: /

"Sva vozila mogu ući u Hrvatsku"

Podrška ujedinila Balkan

Miodragova namjera da se svatovi, zakazani za 3. listopada u Vukovaru, održe unatoč granicama okupirala je društvene mreže. Podrška mladencima stizala je iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, s Kosova, iz Austrije.. Za to vrijeme Sanela i Miodrag obavljaju pripreme za svoju svadbu, a da bi sve uspjeli zajednički organizirati, on je po svoju buduću suprugu otišao do granice i doveo je u Tenju, no ona se već sutradan vraća u Čenej. No, za koji će dan, kaže, cijela svatovska povorka, kakav je i red, iz Tenje i Osijeka preko Čeneja doći u Vukovar. - Svatove smo dogovorili još u prosincu 2014. godine, kada nismo mogli ni sanjati da ćemo doći u situaciju da 200-tinjak uzvanika ne može iz Srbije ući u Hrvatsku. Nije problem doći do njih, već ih prevesti preko granice, dovesti na svadbu i nakon nje vratiti kući. - ispričao je Miodrag, prenosi Glas Slavonije. Njegova obitelj, baš kao ni Sanelina, ne razmišlja odustati od vjenčanja i odlaska po mladu. Ići će, kaže, na lakši ili teži način, granicu će prijeći ako treba preko Mađarske, Bosne i Hercegovine, avionom, kako god!

- Odmah nakon vjenčanja idemo na medeni mjesec. Živjet ćemo tamo gdje nađemo posao, za početak bit će to Tenja. Samo da vjenčanje prođe onako kako smo zamislili - kaže budući bračni par

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glas Slavonije/Danas.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo