DRAMA MEĐU PRIJATELJIMA / Vojnici doveli Ibrahima pred ljutitog Sulejmana

Image
Foto: RTL

Ibrahim je odlučio napustiti proslavu zaruka i vratiti se u lovačku vilu, što je razljutilo Sulejmana. Što će učiniti moćni sultan, doznajte već večeras, u ponedjeljak 10. prosinca u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' u 21 sat na RTL Televiziji!

10.12.2012.
16:50
RTL
VOYO logo

Ibrahim je odlučio napustiti proslavu zaruka i vratiti se u lovačku vilu, što je razljutilo Sulejmana. Sutradan ga vojnici dovode pred sultana! Što će učiniti ožalošćena Hatidže, a što Sulejman, doznajte već večeras, u ponedjeljak 10. prosinca u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog“ u 21 sat na RTL Televiziji!

Sulejmanija i dalje trese Hrvatsku!

Serija "Sulejman Veličanstveni“ i ove je nedjelje, 9. prosinca, prikovala gledatelje, točnije u prosjeku njih 760 tisuća koji su pratili nove zgode i nezgode s osmanskog dvora!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučerašnja dvostruka epizoda „Sulejmana Veličanstvenog“, u kojoj se napeto iščekivala Sulejmanova odluka o sudbini svog najboljeg prijatelja i vječnog sluge, Ibrahim-paše, bila je najgledaniji format dana emitiran na svim nacionalnim televizijama u obje skupine!

Prva epizoda ostvarila je gledanost od 17,4% u totalu populacije (725 tisuća gledatelja), dok je druga privukla 18,9% gledatelja, odnosno njih 787 tisuća u totalu populacije koji su jučer bili uz RTL Televiziju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serija "Sulejman Veličanstveni“ bila je najgledaniji format cijelog dana na svim nacionalnim televizijama u obje skupine, ostvarivši pritom gledanost od 17,6% u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo